ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Γλυφάδας απέναντι στην ομάδα του Οδυσσέα Γλυφάδας.

Η ΑΕΛ που δεν ήθελε με τίποτα να δεχτεί ακόμα μία ήττα και να μην πάρει καθόλου βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, μπήκε στον αγώνα αρκετά επιθετικά και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων από νωρίς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία της Βαΐτση. Σε μία από αυτές η Σρετένοβιτς σε μακρινό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η Χριστοφορίδη που ακολούθησε την φάση, έκανε εύκολα το 0-1 για την ΑΕΛ.
Στην συνέχεια οι παίκτριες της ΑΕΛ σοκαρισμένες και από τον πολύ  σοβαρό τραυματισμό της Σπυροπούλου στην σπονδυλική στήλη από χτύπημα αντιπάλου, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους αλλά και τον ευνοϊκό αέρα που είχανε στο πρώτο ημίχρονο και αρκέστηκαν σε μία ανούσια κατοχή και μάλιστα η ομάδα της Γλυφάδας παραλίγο να ισοφαρίσει όταν σε μία αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ, όταν η αντίπαλη Φορ βρέθηκε απέναντι στην Νάση, όμως το σουτ που έκανε βρήκε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Γλυφάδας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να μην χάσει αυτόν το αγώνα έχοντας και τον αέρα πλέον με το μέρος της. Αυτός που δεν βγήκε όμως καθόλου στο γήπεδο ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης ο οποίος ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχε δείξει μεγάλη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου, με αποτέλεσμα τα σκληρά μαρκαρίσματα να αυξάνονται, ο εκνευρισμός να επικρατεί στον αγωνιστικό χώρο και οι λάθος αποφάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.
Σε μία από αυτές τις λάθος αποφάσεις ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης για την Γλυφάδα, όταν ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της ΑΕΛ. Στο υπόλοιπο του αγώνα η ΑΕΛ που είχε αντίπαλο τον δυνατό αέρα αλλά και τον κακό διαιτητή, προσπαθούσε κυρίως να μην χάσει όχι μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και κάποια επιπλέον αθλήτρια με τραυματισμό, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει ως το τέλος.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Νάση, Τσούκα, Γαγάρα, Σωτηριάδη, Αρκουλή, Μιχαλόπουλος, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Σακελλάρη, Βοϊκλή, Μπελμέζα, Σκοτεινιώτη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Ακριβούλη, Ρήγα

Σε ακόμα έναν αγώνα η ΑΕΛ αντιμετωπίζει μία κακή διαιτησία η οποία θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλητριών της. Ενώ το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι σε ακόμα έναν αγώνα τραυματίζεται κάποια παίκτρια από χτύπημα αντιπάλου και η ΑΕΛ είναι αυτή που τελειώνει τον αγώνα με περισσότερες κάρτες από τον αντίπαλό της!!!

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Γλυφάδας για την φιλοξενία όπως και τους ανθρώπους του γηπέδου αλλά και τον γιατρό του αγώνα για την βοήθειά τους.

Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας για την ΑΕΛ για το 2017. Πλέον τη νέα χρονιά η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Αθηνών, στις 7 Ιανουαρίου στο στάδιο Αλκαζάρ. Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει και το ημερολόγιο της ομάδας για το 2018 σε ειδική έκδοση, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας εν’ όψη της δύσκολης συνέχειας για το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ