ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Δεν έχει τέλος η ανευθυνότητα των ασυνείδητων που παρά τα απανωτά δημοσιεύματα και τον αγώνα των εθελοντών επιμένουν να ξεφορτώνονται ζωάκια στο αφημένο πλέον κτήμα φιλόζωης στην περιοχή του Συκουρίου Λάρισας.

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε για μια ακόμη φορά το θέμα του καταφυγίου, καθώς η ιδιοκτήτριά του νοσηλεύεται εδώ και καιρό σε σοβαρότατη κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθηνών, εθελοντές κατάφεραν να υιοθετηθούν ή να φιλοξενηθούν δεκάδες ζωάκια, ενώ 49 είχαν απομείνει στο κτήμα και φροντίζονται υπό την επίβλεψη εθελοντών με στόχο να εγκαταλείψουν και αυτά το χώρο, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ακόμη 8 κουτάβια ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα!

Ανεύθυνοι θεώρησαν καλό να πετάξουν στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις τα δύσμοιρα πλάσματα, μεταθέτοντας έτσι την ευθύνη της γέννας και δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες εθελοντών και φιλοζωικών οργανώσεων.

Φιλοζωικό σωματείο της Λάρισας κινητοποιήθηκε μετά τη νέα απαράδεκτη ενέργεια, ενώ στη διάθεση όσων θέλουν να βοηθήσουν υιοθετώντας, φιλοξενώντας ή προσφέροντας τροφές υπάρχει το τηλέφωνο 6970819154 ή η επικοινωνία με τους «Αδέσποτους Εθελοντές Λάρισας».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ