ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝ

Ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης Αστ. Ροντούλης

Τα πολιτικά πτώματα, που δηλητηριάζουν τον Τύρναβο, μίλησαν.Όχι για να πουν κάτι σημαντικό, αλλά για να εκτοξεύσουν ύβρεις, κατά την προσφιλή τους συνήθεια. Η κοινή γνώμη του Τυρνάβου γνωρίζει την αλήθεια και περιμένει την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, για να απαλλαγεί από αυτούς και τις βρομιές τους.

Φαίνεται ότι ενοχλούνται πολύ από την δημόσια δέσμευση της “Δράσης Πολιτών” για γενικευμένους ελέγχους στην οικονομική διαχείριση του Δήμου, αμέσως μόλις αναλάβουμε, με τη βούληση των πολιτών,  την ευθύνη διοίκησης του Δήμου
.Θα ελέγξουμε τα πάντα και θα δημοσιοποιήσουμε τα πάντα ενώπιον των πολιτών στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, και ας “σκούζει” όσο θέλει ο κ. Σαρχώσης. Εμείς θα απαιτήσουμε κανονική παράδοση- παραλαβή και δεν θα αποκρύψουμε τίποτα από τους δημότες. Εμείς θα κάνουμε ετήσιο δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων μας στην κεντρική πλατεία, χωρίς να κρυβόμαστε στο “Μαξίμ” με τους παρατρεχάμενους.
Ακλόνητη βούλησή μας είναι να μετατρέψουμε τον Δήμο Τυρνάβου σε έναν Δήμο- κόσμημα, αφού  πρώτα καθαρίσουμε την θολοκουλτουριάρικη “κόπρο” , που ζέχνει ανυπόφορα και  δεν ντρέπεται να οδηγεί πολίτες στα Δικαστήρια.
Το έργο που μας περιμένει είναι δύσκολο και απορροφά κάθε μας σκέψη και φροντίδα. Δεν έχουμε χρόνο, για να ασχοληθούμε περισσότερο με εκείνους που χρήζουν  φαρμακευτικής αγωγής. Τους αφήνουμε απλώς στο ζόφο και στην δυσοσμία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ