ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου για την εμβόλιμη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FL ο Απόλλωνας Λάρισας πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον Εργοτέλη με 3-2

Οι παίκτες του Ν. Θεοδοσιάδη σε μια απίστευτη μέρα πέτυχαν δύο φορές την ισοφάριση πριν φτάσουν στη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 13’ με τέρμα του Κάιπερς, με την απάντηση των Απολλωνιστών να έρχεται στο 28’ όταν σε φάση διαρκείας ο Τσιλούλης πλάσαρε το Λαδά, εκείνος έδιωξε, με τον παίκτη του Απόλλωνα να παίρνει εκ νέου το ριμπάουντ και το Σταματάκο να αποκρούει το νέο σουτ που επιχείρησε με το χέρι, κάτι που στοίχισε την εσχάτη των ποινών και την αποβολή του παίκτη του Εργοτέλη.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τσιλούλης που έφερε το παιχνίδι στα ίσα, γράφοντας το 1-1, ενώ το υπόλοιπο του πρώτου μέρους ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που κατέγραψαν ευκαιρίες, με τους Χατζή και Σαχινίδη να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον πορτιέρο του Εργοτέλη.

Το σκηνικό άλλαξε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, καθώς μόλις στο 48’ και κόντρα στην εικόνα του ματς ο Εργοτέλης αιφνιδίασε όταν ο Αγγελόπουλος έπιασε το σουτ γράφοντας το 1-2 για την ομάδα του, ωστόσο η απάντηση ήρθε στο 58’, όταν ο Σάββας σέντραρε από δεξιά και ο Σαχινίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα, σημειώνοντας το 2-2.

Η ολική ανατροπή για τον Απόλλωνα ήρθε στο 67’, όταν ο Κουρτεσιώτης έβγαλε τη σέντρα και ο Σαχινίδης με κεφαλιά σημείωσε το 3-2, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με τη νίκη να πανηγυρίζεται έξαλλα από παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους που ζέσταναν την ατμόσφαιρα στο παγωμένο Αλκαζάρ.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας (74′ Καρακατσάνης), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Σαχινίδης (90′ Ανδρέου Ι.), Τσιλούλης, Σουλίδης (80′ Ιβανίδης), Χατζής.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Εντιαγέ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Έφορτ (43′ Αγγελόπουλος, 62′ Ιατρούδης), Κάιπερς (80′ Λυδάκης), Σταματάκος, Μπούζας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ