ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ

Ανακοίνωση της παράταξης για τις εργασίες υπογείωσης καλωδίων την οποία υπογράφει ο επικεφαλής Στ. Ροντούλης

“Βροχή” φτάνουν οι διαμαρτυρίες στη “Δράση Πολιτών” από τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην οδό Πολυτεχνείου και στην οδό Καραολή- Δημητρίου.

Οι άνθρωποι διαμαρτύρονται, καθώς μπροστά στα καταστήματά τους γίνεται υπογείωση καλωδίων, γεγονός που τους ενοχλεί και αναμένεται να τους ταλαιπωρήσει και κατά τη διάρκεια των εορτών, όταν δηλαδή αναμένουν και μια αυξημένη καταναλωτική κίνηση.
Ευλόγως, λοιπόν, οι καταστηματάρχες διατυπώνουν το ερώτημα:” δεν ξέρει η δημοτική αρχή πως κάθε ενέργεια πρέπει να γίνεται και στον  κατάλληλο χρόνο;Δεν καταλαβαίνουν ότι με τις άκαιρες ενέργειές τους προκαλούν προβλήματα στην αγορά της πόλης και στον εμπορικό κόσμο;”.
Όχι, αγαπητοί καταστηματάρχες του Τυρνάβου, δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι κύριοι της δημοτικής αρχής.Είναι εντελώς ανεγκέφαλοι και βρίσκονται σε παραζάλη.Ούτε τα απλά και αυτονόητα δεν μπορούν να αντιληφθούν.
Υπομονή, λοιπόν.Πλησιάζει ο καιρός που ο Τύρναβος θα απαλλαχθεί από τα πολιτικά βαρίδια που ακυρώνουν με τις βλακείες τους κάθε ανάπτυξη.Υπομονή και χρόνια πολλά ενόψει των Χριστουγέννων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ