ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Παράσταση σε λευκό φόντο για την ΑΕΛ που στο χιονισμένο ARENA σημείωσε σκορ πρόκρισης απέναντι στην Ξάνθη για το θεσμό του Κυπέλλου επικρατώντας με 3-0 και βάζοντας έτσι γερές βάσεις για τον επαναληπτικό αγώνα στην ακριτική πόλη.

Η ΑΕΛ μπήκε ορεξάτη στον αγώνα προειδοποιώντας στο 7’ με το Ντέλετιτς, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Ξάνθη, αφού στο 16’ ο Σιλά έκλεψε τη μπάλα και με σέντρα-σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου!

Η φάση αφύπνισε τους «βυσσινί» που βγήκαν μπροστά και στο 29’ ο ορεξάτος Ντέλετις ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κασάδο, με το διαιτητή να δίνει την παράβαση και το Ναζλίδη να μην αστοχεί από τα 11 βήματα, γράφοντας το 1-0.

Το γκολ έδωσε νέα ώθηση στην ΑΕΛ και στο 32’ σε ιδανική αντεπίθεση Ντέλετις-Αγκάνοβιτς συνδυάστηκαν, με τον Κροάτη να κάνει το σουτ, το Ζίβκοβιτς να αποκρούει ασθενώς και τον επερχόμενο Ναζλίδη να παίρνει το ριμπάουντ γράφοντας εύκολα το 2-0 για την ομάδα του!

Κάνοντας συντήρηση δυνάμεων η ΑΕΛ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, για να «κλειδώσει» ουσιαστικά τη νίκη της στις καθυστερήσεις, όταν στο 91’ και σε νέα κόντρα επίθεση ο Περόνε έβγαλε μαγική μπαλιά στο Ρέντζα, εκείνος γύρισε παράλληλα προς την εστία και ο νεοεισελθών Λεοζίνιο διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γουάλας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φατιόν, Λαγός, Αγκάνοβιτς (77′ Περόνε), Ντέλετιτς (89′ Λεοζίνιο), Ναζλίδης, Κριζμάν (83′ Μασούρας).

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (55′ Μελιόπουλος), Λουσέρο (61′ Κάστρο), Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Σιλά, Φασίδης (83′ Κίκε).

ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΟΖΙΝΙΟ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Απόλυτη δικαίωση της σελίδας που με σχόλιό της αναφερόταν σε πρωτοκλασάτους ξένους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που βλέπουν την πόρτα της εξόδου, καθώς με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ γνωστοποιεί πως παρέδωσε εξουσιοδότηση στον μάνατζερ του Λεοζίνιο, Βέλα Τζούνιορ, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας οι σχετικές αποφάσεις δρομολογήθηκαν μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ενώ ενδεικτικό του κλίματος που επικρατούσε αναφορικά με το Λεοζίνιο είναι πως δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Η κίνηση της ΠΑΕ προφανώς και θορύβησε έτερο συμπαίκτη του, του οποίου η απόδοση επίσης άφηνε δυσαρεστημένους τους ανθρώπους της ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι εκ των κορυφαίων στο νικηφόρο ματς στη Λαμία.

Προφανώς το σήριαλ θα έχει και συνέχεια, μετά και την αντίδραση του Τσίμο Ναβάρο που δείχνει αποφασισμένος να «καθίσει» στο συμβόλαιό του, ενώ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ