ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο κ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου Τυρνάβου

Μιλήσαμε για πολιτικές του παρελθόντος και για μαυρογιαλούρους και όπως ήταν φυσικό ο κ. Ροντούλης γνωρίζοντας πολύ καλά τον εαυτό του, εμφανίστηκε αναλαμβάνοντας ακριβώς αυτό το ρόλο.

Ο κ. Ροντούλης είναι ένας δημοτικός σύμβουλος που δεν συμμετέχει σε καμιά διαδικασία για θέματα που απασχολούν τους πολίτες και αντιμετωπίζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν έχει βάλει πουθενά την υπογραφή του. Δεν μετέχει σε καμιά επιτροπή όπως είναι υποχρεωμένος και όπως κάνουν, όλες οι άλλες παρατάξεις. Και αυτά γίνονται όλα τα χρόνια με τη δικαιολογία πως δεν του δίνονται εγγράφως τα θέματα ενώ έχει πρόσβαση  όποτε θέλει και μάλιστα με την υποστήριξη του Δ/ντη διοικητικών υπηρεσιών για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Και βέβαια  τη διαφανή – διαυγή διαχείριση των θεμάτων στην εποχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όπου όλα, μέχρι και το 1 ευρώ αναρτώνται στο σύστημα διάυγεια, δεν δείχνει να την καταλαβαίνει μιας και ποτέ δεν άσκησε Δημόσια Διοίκηση παρότι κάποτε του δώσανε καρέκλα σε υπουργείο.

Και την εσκεμμένη ή μη άγνοιά του την καλύπτει με προσπάθεια σπίλωσης των πάντων και καταστροφολογία, ως άλλος ένας ταραξίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ