ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας πραγματοποίησε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων, ειδών και δώρων (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, παιχνίδια κ.α.).

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν σε κοινωφελή ιδρύματα και φορείς των κατά τόπους νομών, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Συγκεκριμένα, τα είδη που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν:

  • Από το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστράτηγο Δημήτριο Κοτσιάφτη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχο Ιωάννη Τόλια, στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.
  • Από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Ταξίαρχο Γεώργιο Αγάκο, στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ιωάννης ο Χρυσόστομος».
  • Από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Σπηλιόπουλο, στο παράρτημα του «Ερυθρού Σταυρού» Τρικάλων.
  • Από τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Αστυνομικό Διευθυντή Θωμά Καρανάσιο, στο Σύλλογο Πολυτέκνων νομού Καρδίτσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ