ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 6ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΗ ΔΕΥΑΤ

Την Πέμπτη τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου, συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς, επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΔΕΥΑΤ και έκαναν μια Χριστουγεννιάτικη έκπληξη στην επιχείρηση προσφέροντας μία αφίσα για το νερό που δημιούργησαν μόνα τους μετά την επίσκεψή τους στο Βιολογικό καθαρισμό Τυρνάβου.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν με την ενέργειά τους αυτή και να τονίσω ότι είναι ενεργοί πολίτες καθώς με τη γνώμη τους μας βοηθούν να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας. Επίσης, θέλω να προσκαλέσω τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου μας να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΤ όπου με ιδιαίτερη χαρά και με μεγάλη προσοχή θα ακούσουμε όσα θα μας πουν και θα μας συμβουλέψουν.

Εν όψει των εορτών και εκπροσωπώντας το σύνολο των εργαζομένων της ΔΕΥΑΤ, ευχόμαστε σε όλους τους φίλους κατοίκους του Δήμου μας…Καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία..», σημείωσε ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης Σταύρος Τσαγκαράκος που υποδέχθηκε παιδιά και νηπιαγωγούς παρουσία και του προέδρου του δ.σ. δήμου Τυρνάβου Τ. Ψύρρα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ