«ΛΥΓΙΣΕ» ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης η Δόξα Αργυροπουλίου, που ηττήθηκε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 1-0 «λυγίζοντας» λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Τσιάγκος και Ζάχος δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ το μοναδικό γκολ που έκρινε τελικά τον αγώνα σημειώθηκε στο 85’, όταν ο Πούτας εκτέλεσε κόρνερ και ο Χάμος με γυριστό σουτ νίκησε το Μπαχτσιβάνο, σημειώνοντας το 1-0.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Ντούφας (75′ Δραχαλίβας), Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι (83′ Σαπάκος), Χάμος, Καραλούλης (90+2′ Λεβέντης), Ζηρδέλης, Τόλιος (70′ Παληγιάννης), Γκαμπέτας.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέκος Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Τσένος, Κακαζούκης, Περήφανος, Καφφές, Ζάχος, Κυρίτσης, Τσιάγκος, Ταρταμπούκας, Γκαραγκούνης (26′ λ.τ. Χατζής).

ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ

Επιστροφή στις νίκες για το Σμόλικα Φαλάνης που πήρε το γειτονικό ντέρμπι στο Δαμάσι, επικρατώντας του Δαμασιακού με 1-2.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με το Δαμασιακό να προηγείται λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ραπτοτάσιος κέρδισε πέναλτι και ο Τσιάλτας βρήκε στόχο από τα 11 βήματα γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Η απάντηση του Σμόλικα ήρθε στο 75’ όταν ο Βενέτης με όμορφο σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τεκέδης που είχε περάσει αλλαγή στο 80’ πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Δαμασιακού και το Σμόλικα να πανηγυρίζει το τρίποντο της νίκης.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Μπακαΐμης, Μόκας, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Δούκας (35′ λ.τ. Ραπτοτάσιος), Τσιάλτας, Μουσιάρης, Καρατζιόλης (5′ λ.τ. Βίδρας (75′ Ντόκος)), Σουγλής, Λούτσος.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (68′ Κολοβός), Σκούπρας, Βενέτης, Δολιάνης, Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης, Λιούσκας, Τάχας (80′ Τεκέδης), Ζιώγας (68′ Γάλλος), Κακαβίτσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ