ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΙΑ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Χριστούγεννα με νίκη θα γιορτάσει ο Αμπελωνιακός που επιβλήθηκε στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ του Ολυμπιακού Αμπελιάς με 3-1.

Καλύτερος ο Αμπελωνιακός έχανε τις ευκαιρίες με τους Βούκια και Ελευθέρογλου να μην βρίσκουν δίχτυα και κόντρα στη ροή του αγώνα η Αμπελιά πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Γεωργούλα, που στο 25’ σημείωσε το 0-1 για την ομάδα του.

Το γκολ πείσμωσε τους Αμπελωνίτες που βγήκαν μπροστά και στο 32’ ο Πατρίκου ισοφάρισε σε 1-1 με όμορφο σουτ, ενώ το παιχνίδι συνέχισε να είναι επιθετικό και από τις δύο πλευρές, με τον Παλαμίδα στο 35’ να επιχειρεί σέντρα σουτ στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ και τον Αμπελωνιακό να απαντά με το Βούκια στο 40’, χάνοντας επίσης μοναδική ευκαιρία να σκοράρει!

Στην επανάληψη τέρμα της Αμπελιάς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, για να φτάσουμε στο 80’ όταν οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ολική ανατροπή με το Χατζούλη να γράφει το 2-1, ενώ στο 84’ ο Τσετιροκλής «κλείδωσε» τη νίκη ευστοχώντας σε πέναλτι που κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Ψύρρας, για να γράψει το τελικό 3-1 για τον Αμπελωνιακό.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Ψύρρας (80’ Νταφούλης), Μάρκου, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Μεσημέρης, Χατζούλης, Πατρίκου (80’ Χότζα), Βούκιας (70’ Γκιόνα), Τσετιροκλής, Ελευθέρογλου (78’ Καρυπίδης).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης (65’ Σουλτούκης), Δεμέστυχας, Καλπίας, Δήμου, Κουρμπάτι, Μιστάκου, Παλαμίδας, Γεωργούλας, Σερίφης.

ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ένα όμορφο τέρμα που σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του 20λεπτου του αγώνα στάθηκε αρκετό για την Ακαδημία Τυρνάβου, που πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 απέναντι στους Αγίους Αναργύρους.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση σημείωσε στο 19’ ο Μπέλτσιος με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ μετά το ελεύθερο του Χαλκιά!

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Παπαχατζής Β., Σκρουμπής (81′ Κουβεντάρης), Δασκαλόπουλος, Καραγιάννης, Καρράς, Στάμου (87′ Τσένα), Παπαχατζής Ι., Μπέλτσιος, Χαρισούλης (79′ Ντιντόκας), Λόζος (70′ Παπαδόπουλος).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Χρήστος Γραβάνης): Παυλόπουλος, Βίλλης (60′ Κολοβός), Παύλου, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Μούμος, Μπακαρτζής (80′ Αμαρλαριώτης Μ.), Μητρακούλης, Αμαρλαριώτης Αθ., Τσιρβούλης, Ευαγγέλου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ