ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!!!

Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα έγινε προχθές σε γήπεδο ποδοσφαίρου της Λάρισας, όταν ένας ποδοσφαιριστής στον τοπικό αγώνα Ανθούπολης – Ιπποκράτης, αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη πρότασή γάμου στην σύντροφό του, την ώρα που εκείνη ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς.

Σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα θα μείνουν αξέχαστα στην κοπέλα που τα έχασε και πετούσε στον …έβδομο ουρανό περιμένοντας τα Χριστούγεννα.


Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Μπλάνας έχοντας συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του που φόρεσαν την σχετικές φανέλες (από μια συλλαβή στην φανέλα του καθενός) οι οποίες έγραφαν «Νάσια θα με παντρευτείς;», βγήκαν στην έναρξη του παιχνιδιού στον αγωνιστικό χώρο και όλοι μαζί στράφηκαν προς την υποψήφια νύφη, ενώ ο …γαμπρός φορούσε φανέλα με την φωτογραφία του ζευγαριού που έγραφε «Πες το ΝΑΙ», κρατούσε ανθοδέσμη, είχε το δαχτυλίδι έτοιμο και γονάτισε για να κάνει την πρόταση!


Η νύφη που δεν το πίστευε κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά αποδέχτηκε την πρόταση εν μέσω χειροκροτημάτων, όταν το ζευγάρι έδωσε ένα γλυκό φιλί.
Ευχόμαστε η ώρα η καλή και αυτά τα Χριστούγεννα του ζευγαριού να είναι τα καλύτερα μέχρι τα επόμενα φυσικά…

postlarissa.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com