ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 115

Όχι θα το καταγγείλω και πάρτε το όπως θέλετε τώρα που σας πήρα από τα μούτρα μέρες χρονιάρες και αλληλέγγυες σου λέει αντάμα.

Διότι δεν είναι που περιμένεις μελομακάρονα και σου προκύπτουν κουραμπιέδες που όσο να πεις αφήνουν ίχνη, είναι που σου κάνουν και τη χάρη χριστουγεννιάτικο με κάτι αλληλεγγύες (ο πληθυντικός της αλληλεγγύης, τι δεν κατάλαβες;) και βοηθήματα να «μπουκώνουν» τη συνείδηση και να «βουλιάζουν» άλλο τόσο τους ήδη βουλιαγμένους καναπέδες.

Κοινωνικό μέρισμα μα και 400άρι βοήθειο στους νεολαίους σου λέει ο άλλος και να η ουρά στις τράπεζες και τα… Public, διότι σου λέει με τη σειρά του και ο νεολαίος τώρα που δεν έχω δουλειά και με βοηθάνε οι προύχοντες τι καλύτερο από το να αξιοποιήσω τον (αναγκαστικά) ελεύθερο χρόνο μου μπρος σε μια οθόνη;

Πήραν και μπούκωσαν με τη σειρά τους τα δελτία των πάντα ενημερωμένων καναλιών και από κοντά πήραν φωτιά και τα εμπορικά τους τμήματα που δεν προλαβαίνουν τις διαφημίσεις κεφάτων που γυρίζουν από το τάδε κατάστημα με αναλώσιμα.

Όσο για τους… κεφάτους, ένας μ’ έσκιαξε δεν το κρύβω, που πάνω εκεί που ξετύλιγε το «εξυπνοτηλέφωνο» (μία λέξη θα παρακαλέσω) είπα θα εκτεθεί «τελειώνοντας» μέσα από τους δέκτες μας. Τέτοιος έρωτας και όχι τίποτε άλλο, θα πήγαινε χαμένο και το προϊόν του έρωτος, χώρια το λεκέ στο χαρτί περιτυλίγματος!

Με τα πολλά το ξανασκέφτηκα, δεν μπορεί τέτοια χαρά και γω να κάθομαι στην άκρη και να μην με παίρνει από το χέρι όπως τους υπόλοιπους, κάτι σκέφτομαι λάθος.

Και το βρήκα! Θες που δε ρωτήθηκα στην πρόσφατη έρευνα για τους πλέον ερωτεύσιμους πολιτικούς, θες που διαφώνησα με το αποτέλεσμα, θες που αδικήθηκε ο Πάκης, που μόνο στο μαλλί να εστιάσεις λειώνεις, ε πήρα και συγχύστηκα και μου φταίνε τώρα οι… πλουσιοπάροχες κυβερνητικές εξαγγελίες και κοινωνικές παροχές.

Πάντως αν το καλοσκεφτείς αυτό με τους σέξι παγκοσμίως στο τσακ δεν εκτεθήκαμε, να φερ’ ειπείν είμαστε έξω από τα μετάλλια μα είμαστε στην αρχική 11άδα λόγω Αλέξη.

Όχι, το λες και ελπιδοφόρο με τις μέρες που περνάμε. Από την άλλη πάλι ποιός είναι αυτός ο βασιλιάς και κατά που πέφτει το Μπουτάν ρε φίλε που όχι απλά το εντόπισαν μα και ψήφισαν ως τρίτο πιο σέξι τον ηγέτη του; Σου έχει χαμογελάσει ποτέ ο Τσίπρας την ώρα που ανακοινώνει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και πήγες και αποφάσισες υπέρ Μπουτάν;

Όσο για τον Παυλόπουλο, που καταβαραθρώθηκε εκεί λίγο πιο πάνω από το άλλο το ομορφόπαιδο, τον Κιμ Γιόνγκ Ούν, δεν έχω λόγια και γραφές.

Περιμένοντας τη δικαίωση στα επόμενα καλλιστεία ηγετών και την κατανόησή σας μέρες που είναι, πάμε τραγούδι και στην αναδρομή του Βασίλη Σκουλά με τους φίλους του “ΣΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ”.

Η αγαπημένη Γιώτα Νέγκα κάνει ντουέτο με τον πηγαίο ερμηνευτή στο τραγούδι «ΑΝ Μ’ ΑΓΑΠΑΣ, ΜΗ Μ’ ΑΓΑΠΑΣ», σε στίχους του αλησμόνητου Ηλία Κατσούλη και μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου.

Καλή μας ακρόαση και καλές γιορτές σε όλους!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ