ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΖΙΑΚΑ ΛΟΓΩ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΥΝΤΑΝΗ…

Ανακοίνωση με αιχμές και από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Απίστευτη εξέλιξη καταγράφηκε παραμονή Χριστουγέννων στην Κ20 της ΑΕΛ, καθώς ο τεχνικός της ομάδας Μιλτιάδης Ζιάκας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία εμφανώς ενοχλημένος από τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη, ο οποίος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της Κ20.

Την απόφασή του ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο f/b, όπου σημείωνε τα εξής:

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ Κ20… ΦΘΑΝΕΙ.

-Συμπεριφορές και πιστεύω με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ΑΕΛ κυρίως από σεβασμό απέναντι στους νεαρούς αθλητές και τις οικογένειες τους.

-Θέλω όμως να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ και τον κ. Κούγια για την προτίμηση τους για δεύτερη φορά στο πρόσωπο μου το να ηγηθώ την διαχείριση της ομάδας νέων Κ20 που αφορά την εκπαίδευση και ανάδειξη ποδοσφαιριστών.

-Όμως συγκεκριμένοι και ανώτεροι λόγοι δεν επιτρέπουν ουσιαστικά σχεδόν στην έναρξη του, την συνέχιση του ιδιαίτερου αυτού έργου από μέρος μου, όπως το απαιτεί ο κόσμος της, το μεγαλείο και η ιστορία της ΑΕΛ . Όσο για τον απογοητευμένο κ. Φυντάνη ας διαβάσει τις δηλώσεις του κ. Βούζα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για την Κ20 της ΑΕΛ, γιατί μάλλον άλλο ήταν το πρόβλημα του και δεν παρακολούθησε φαίνεται το παιχνίδι.

Λυπάμαι που τον απογοητεύω αλλά εξυπηρετήσεις όπως αντιλήφθηκε εγώ δεν κάνω γιατί με αυτό τον τρόπο λειτούργησα στην μέχρι τώρα πορεία μου και βλέπω παίκτες μου στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ. Οι συμπεριφορές δείχνουν αυτοί που πραγματικά είμαστε και όχι τα δήθεν ψεύτικα πιστεύω μας, αδιαφορώντας ουσιαστικά για την πρόοδο την εξέλιξη και την μεγαλοσύνη της μιας και μοναδικής ΑΕΛ αλλά και σεβόμενοι τον κόπο και την προσπάθεια νέων ανθρώπων και των οικογενειών τους όπως το επιζητά η ίδια η κοινωνία με την οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορικά η ΑΕΛ, γιατί λίγη αξιοπρέπεια από συγκεκριμένους δεν βλάπτει.

Υ.Γ θέλω να επισημάνω ότι ουδεμία εμπλοκή έχω με την σχολή ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Σας ευχαριστώ,

Ζιάκας Μίλτος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Εξάλλου ανακοίνωση με αιχμές και υπονοούμενα για την πορεία της Κ20 εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΛ, επισημαίνοντας τα εξής:

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα το θέμα της διαχείρισης των ομάδων υποδομής Κ20 και Κ17.

Η εξαιρετική δουλειά του Ζήση Ζιάγκα στην ομάδα της Κ17 και η συνεπής πορεία της, έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα της Κ20, όπου δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο.

Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει αυτές τις μέρες, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε κανέναν, είναι να δημιουργούνται θέματα τα οποία προκαλούν δηλώσεις και αντιδράσεις.

Είναι ημέρες γιορτινές και ημέρες αγάπης και αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα διαχειριστούμε κι αυτό το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα.

Ε.Π.