ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΤΟ «ΧΟΡΙΑΜΒΟ»

«Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας», ένα από τα πιο γοητευτικά και διαχρονικά παραμύθια του Όσκαρ Ουάιλντ, κάνει σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, στις 18.00, πρεμιέρα στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χορίαμβος» (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου, Λάρισα).

Η παράσταση ανεβαίνει από την Παιδική Σκηνή του Λαϊκού Θεάτρου Γιώργος Βούρος, με τις παραστάσεις να συνεχίζονται μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, ενώ θα επαναληφθούν από τις 2 έως και τις 6 Ιανουαρίου, την ίδια πάντα ώρα και με είσοδο 5 ευρώ.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Ψηλά πάνω από την πόλη, σε μια πελώρια κολώνα, ορθωνόταν το άγαλμα του Ευτυχισμένου Πρίγκιπα. Ήταν διακοσμημένος ολόκληρος με λεπτά φύλλα ατόφιου χρυσού, τα μάτια του ήταν δύο αστραφτερά ζαφείρια κι ένα μεγάλο πορφυρό ρουμπίνι έλαμπε στη λαβή του ξίφους του…

Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας έχει ζήσει πίσω από τον φράχτη ενός παλατιού, δίχως έγνοιες και σκοτούρες, πάντα ξέγνοιαστος και χαμογελαστός. Όταν θα φύγει από τη ζωή, ένα χρυσό άγαλμα στήνεται σε μία πλατεία της πόλης προς τιμή του. Παρατηρώντας τον κόσμο από ψηλά μέσα από το άγαλμά του, ο Πρίγκιπας ανακαλύπτει μιαν άλλη πλευρά της καθημερινότητας: την φτώχια, την ασχήμια, διαφθορά και την υποκρισία. Και ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας δακρύζει κάθε βράδυ για όλα τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω του. Ώσπου, ένα μικρό χελιδόνι, κουρνιάζει στα πόδια του. Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας θα βρει έναν πολύτιμο σύμμαχο. Μαζί θα βοηθήσουν τους ανθρώπους με κάθε δυνατό τρόπο σε μια υπέροχη ιστορία ανιδιοτέλειας, φιλίας και αγάπης.

info παράστασης
Κείμενα-Διασκευή: Βασιλική Κάππα
Σκηνοθεσία-Φωτογραφίες: Γιώργος Βούρος
Μουσική: Ορέστης Τάνης
Χορογραφία: Χρήστος Παπαθανασίου
Σκηνογραφία: Λαϊκό Θέατρο Γ.Β.
Κοστούμια-Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Μιχαλούδη
Παραγωγή : Λαϊκό Θέατρο Γ.Β.

Παίζουν:
Γιώργος Βούρος, Αναστασία Μιχαλούδη, Τίμος McCoy Αρχοντίδης, Θάνος Μαγιάκος
Φωνή του αγάλματος-πρίγκιπα: Γιώργος Βούρος

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410 – 418725 & 6984905014

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ