ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Φ. ΚΑΛΟΥΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ

Αντικαταστάθηκε ήδη η κλεμμένη κούκλα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες η δημοσίευση του paidis.com αναφορικά με τη δράση ανεγκέφαλων που στοχοποίησαν για μια ακόμη φορά ανήμερα των Χριστουγέννων τη φάτνη της κεντρικής πλατείας αφαιρώντας τη χειροποίητη κούκλα που αναπαριστούσε το Θείο Βρέφος.

Τα πυρά των χρηστών συγκέντρωσε τόσο η ίδια η πράξη όσο και ο δήμος Λαρισαίων, αφού δεν έλειψαν οι οργισμένες φωνές που ζητούν επιτακτικά αστυνόμευση του χώρου και χρήση καμερών προκειμένου να προστατευθεί η φάτνη που σχεδόν κάθε χρόνο μετρά «θύματα» κλοπής, με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά που κάηκε, άγνωστο ακόμη πως!

Την πλέον ηχηρή απάντηση στα σχόλια έδωσε η υπεύθυνη του «Τιριτόμπα» και ψυχή του  κουκλοθιάσου Φωτεινή Καλούδη που είδε για μια ακόμη φορά κάποιο από τα «κουκλοπαιδιά» της να γίνεται στόχος των απαράδεκτων, αφού απάντησε με το δικό της μοναδικό τρόπο στην αλητεία αντικαθιστώντας πρωί-πρωί την κλεμμένη κούκλα με άλλη, που πήρε τη θέση της στη φάτνη!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο f/b, δίνοντας έτσι και τη δική της απάντηση στους ανεγκέφαλους, μα και σε όσους έψαξαν τη λύση στην αστυνόμευση και ίσως καταλάβουμε κάποτε ανθρώπους που επιμένουν να προσφέρουν και να δημιουργούν σε πείσμα της βλακείας κάποιων άλλων που επιλέγουν την καταστροφή.

Fotini Kaloudi Σαν πρώτη σκέψη ναι, ίσως θα έπρεπε να είχαμε κάμερες φρουρούς και σίδερα . Η γνώμη μου είναι πως δε θέλω να ζω σε μια τέτοια κοινωνία. Ελεύθερα είναι όλα εκεί έξω. Επιλογή του καθενός είναι να ζήσει τη ζωή του καταστρέφοντας ή δημιουργώντας. Μη φοβάστε και μην ασχολείστε . Τα άτομα αυτά είναι ένα τίποτα. Ένα γελοίο τιποτένιο τίποτα. Απολύτως τίποτα”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ