“ΒΡΑΖΕΙ” Η Ν.Δ. ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝ. ΨΥΡΡΑ

Καζάνι που βράζει και το οποίο παρά τις γιορτινές ημέρες δεν έχει εκτονωθεί είναι η ΝΔ στο δήμο Τυρνάβου εξαιτίας της στάσης που τήρησε το περασμένο Σάββατο στη συνεδρίαση του δ.σ. η επικεφαλής της “γαλάζιας” παράταξης Αν. Ψύρρα, η οποία αποχώρησε επιτρέποντας την ψήφιση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού.

Στην τοπική οργάνωση του κόμματος από το απόγευμα του Σαββάτου έχει σημάνει συναγερμός αφού κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και ειδικά σε μια περίοδο που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκινά διαδικασίες για την επιλογή επικεφαλής παράταξης για να διεκδικήσει το δήμο το 2019 και θέλει σαφώς να διαφοροποιηθεί από τη σημερινή δημοτική αρχή η οποία σημειωτέον έχει και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλοί είναι αυτοί που ζητούν να πέσουν κεφάλια κάνοντας λόγο ακόμη και για διαγραφή της κ. Ψύρρα, επισημαίνοντας ότι το κόμμα διέγραψε για 6 μήνες συνδικαλιστή για σαφώς πιο ασήμαντη ενέργεια.

Δεν λείπουν όμως και εκείνες οι φωνές που θεωρούν δικαιολογημένη τη στάση της κ. Ψύρρα επισημαίνοντας ότι για τρεις συνεδριάσεις έδωσε το στίγμα της διαφωνίας της παράταξης με τη δημοτική αρχή καταψηφίζοντας προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα και απλά στην τελευταία συνεδρίαση με την αποχώρησή της συνέβαλε στη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του δήμου Τυρνάβου.

Φυσικά όλα θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της ΔΗΜΤΟ που δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδος και η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ