ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

Στο πόδι κυριολεκτικά είναι οι κάτοικοι στη συνοικία Σαρακίνα του Αμπελώνα, οι οποίοι βλέπουν να γιγαντώνεται καθημερινά μια ανεξέλεγκτη χωματερή που υπάρχει δίπλα στα σπίτια τους.

Παρά τα παράπονα που κάνουν εδώ και χρόνια και παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν από τη σημερινή δημοτική αρχή να καθαρίσει και να κλείσει η χωματερή, δυστυχώς κάποιοι ασυνείδητοι συνεχίζουν να εναποθέτουν πάσης φύσης απορρίμματα μετατρέποντας την περιοχή σε εστία μόλυνσης που απειλεί την υγεία των κατοίκων αλλά και των αγροτών που εργάζονται στα γύρω χωράφια στα οποία καθημερινά βρίσκουν σκουπίδια που παρασέρνει ο αέρας ή μεταφέρουν τα πουλιά και τα αδέσποτα.

Με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη χωματερή που βρίσκεται σε ιδιωτικό χωράφι, οι κάτοικοι καλούν τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει ώστε να κλείσει η χωματερή που είναι υγειονομική βόμβα για την περιοχή. Μάλιστα απειλούν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη σε περίπτωση που δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα το οποίο λόγω του χειμώνα μπορεί να μην είναι τόσο έντονο αλλά σε δύο τρεις μήνες αναμένεται να γιγαντωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ