Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΕΛ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Μια σπουδαία φιλική αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Αμπελώνα και όχι μόνο, την Παρασκευή 29/12/2017 στις 17:30 στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα, με εισιτήριο… Τρόφιμα Μακράς Διαρκείας που θα συγκεντρωθούν από την δράση της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα “Τρίποντο Αλληλεγγύης”

και θα δοθούν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα η οποία και πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ όντας αήττητη μετά από 8 αγωνιστικές, ενώ σε λίγες ημέρες θα αγωνιστεί και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Θεσσαλίας, θα αντιμετωπίσει την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ η οποία αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, διαθέτοντας στις τάξεις της φημισμένους αθλητές.

Επίσημος προσκεκλημένος του φιλικού αγώνα, το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “SaveΜ.ΟΡ.Α.Σ”, μέλη του οποίου θα ενημερώσουν αθλητές και φιλάθλους για την σημασία του να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Αμπελώνακ. Σταύρος Κωτούλας ενόψει της μεγάλης φιλικής αναμέτρησης, δήλωσε:

Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι γιατί για πρώτη φορά στην πόλη μας έρχεται μια ομάδα που αγωνίζεται σε μια από τις κορυφαίες κατηγορίες του Εθνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, για να συμμετάσχει στη δράση μας “Τρίποντο Αλληλεγγύης” και να συνεισφέρουμε όλοι μαζί για το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματός τους.

Το “Τρίποντο Αλληλεγγύης” είναι μια δράση μας, που κερδίζει έδαφος και πάει παντού.

Από τις άπορες οικογένειες της πόλης μας, μέχρι τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα Αττικής και τώρα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Τέλος, η παρουσία του Σωματείου SaveΜ.ΟΡ.Α.Σ, αποτελεί τιμή για τον Σύλλογό μας και εύχομαι μέσα από την ενημέρωση που θα γίνει, ο κόσμος να αντιληφθεί την αναγκαιότητα του να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών.

Ελπίζω ο κόσμος του Αμπελώνα να αγκαλιάσει και αυτή την φορά, την προσπάθειά μας και να έρθει στο γήπεδο για να απολαύσει έναν ωραίο αγώνα που περνά πολλά μηνύματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ