ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

«Η επιστροφή επί θύραις…», ήταν το λακωνικό σχόλιο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Γ. Καλογιάννη στην προσωπική του σελίδα στο f/b με το οποίο και προαναγγέλλει την επαναλειτουργία του «βυσσινί» ραδιοφώνου που σίγησε την 28η Οκτωβρίου,

την ώρα που η ΠΑΕ κινείται και στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας αποκτήσει ήδη το νεαρό Σέρβο μεσοεπιθετικό Ν. Μλαντένοβιτς.

Ο Νεμάνια Μλαντένοβιτς, με πλούσιο βιογραφικό, συμμετοχές στις εθνικές της χώρας του και πολλές ποδοσφαιρικές περγαμηνές στη Σερβία αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΛ σε περίπτωση πάντα που τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και από τις δύο πλευρές, ενώ σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων η ΠΑΕ ΑΕΛ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τουλάχιστον δύο ακόμη ξένους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για έναν επιθετικό και έναν αριστερό μπακ, ενώ αν κρίνουμε από τις… δημόσιες σχέσεις του τεχνικού διευθυντή της με συγκεκριμένο μέσο μάλλον η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, τουλάχιστο με τον ένα εκ των δύο!

Αλήθεια όμως, το να «ιδρώνουμε» τη δημοσιογραφική φανέλα για την είδηση την ώρα που οι «διαρροές» προς συγκεκριμένη κατεύθυνση έγιναν καθημερινότητα λίγο-πολύ το εμπεδώσαμε, μα να κάνει “επιλεκτικά” τις ανακοινώσεις και μάλιστα με φωτογραφίες ο τεχνικός διευθυντής δεν μας έχει ξανατύχει!

Άραγε πρόκειται για πρωτοβουλία του κ. Βάνη ή νέα ήθη εφαρμόζονται στην ΠΑΕ;

Άμοιρη δεοντολογία…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ