ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση της παράταξης “Δράση Πολιτών”

Σήμερα(29/12/2017), κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών”, επισκέφτηκε τον χώρο της ανεξέλεγκτης χωματερής που έχει δημιουργηθεί, δίπλα σε οικίες και εκατό περίπου μέτρα πίσω από τη δομή του “Αριστέα”, στην περιοχή Σαρακίνα του Αμπελώνα.

Η κατάσταση που αντίκρισε είναι προσβλητική για έναν δήμο του 21ου αιώνα και εξόφθαλμα εγκυμονεί κινδύνους υγείας για τους περιοίκους και τους αγρότες που εργάζονται στα παρακείμενα αγροτεμάχια.
Η ευθύνη κάποιων ασυνειδήτων είναι δεδομένη.Όμως, και οι ευθύνες της δημοτικής αρχής λόγω αδράνειας αντιμετώπισης του φαινομένου είναι αυταπόδεικτες. Είναι αδιανόητη η απραξία ενός Ο.Τ.Α., όταν επείγει η διαχείριση τέτοιων περιστατικών.
Γι αυτό, ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, κ. Στέλιος Ροντούλης, μετά τον επιτόπιο έλεγχο, επικοινώνησε με την Υγειονομική Υπηρεσία και καλεί δημόσια τη δημοτική αρχή να ενεργήσει άμεσα. Μάλιστα δήλωσε καυστικά: “Ξέρουμε ότι η μειοψηφούσα δημοτική αρχή του Τυρνάβου είναι μια δημοτική αρχή του…ΑΤΜ.
Τουλάχιστον, όμως, ας κάνει το αυτονόητο καθήκον της στην αντιμετώπιση φαινομένων που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των δημοτών, την προστασία του περιβάλλοντος, τον πολιτισμό και την αισθητική του Δήμου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ