ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

Μία διαφορετική μέρα ήταν η σημερινή για την “βασίλισσα του κάμπου”, καθώς αντιπροσωπεία παικτών και στελέχη της ΠΑΕ βρέθηκαν κοντά στα νοσηλευόμενα παιδάκια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

"Βυσσινί" ευχές στο Πανεπιστημιακό...Θωμάς Ναζλίδης, Αντνάν Αγκάνοβιτς, Βασίλης Ρέντζας, Φατιόν Άντονι και Μίλος Ντέλετιτς, μοίρασαν ευχές και δώρα στους μικρούς φίλους που τούτες τις Άγιες Μέρες νοσηλεύονται στο ΠΓΝΛ, συμμετέχοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στην γιορταστική εκδήλωση που διοργάνωσαν η ηγεσία και τα στελέχη της Παιδιατρικής Κλινικής.
3.jpgΟ εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Γιάννης Καλογιάννης και το στέλεχος του Τμήματος Επικοινωνίας Άκης Θεοδωρούδης, μετέφεραν τους χαιρετισμούς, την αγάπη και το έντονο ενδιαφέρον του κ. Αλεξίου Κούγια, καθώς και των μελών της διοίκησης και του προπονητικού τιμ, ενώ ο Θωμάς Ναζλίδης, ως αρχηγός, επισήμανε τη νοερή παρουσία όλων των συμπαικτών του που απουσίασαν λόγω αυξημένων προπονητικών υποχρεώσεων.
Οι ευχές προς τα παιδιά για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή με απόλυτη υγεία στα σπίτια τους ήταν αυτονόητες και συνοδεύτηκαν με συλλεκτικές φανέλες της χρονιάς επανόδου στη Super League.
4.jpgΕυχαριστίες προς την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά προς τον κ. Κούγια, εξέφρασε κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο Διοικητής των δύο λαρισινών νοσοκομείων κ. Παναγιώτης Νάνος, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η εξαιρετικά ευγενής αναφορά του Καθηγητή κ.Γιώργου Συρογιαννόπουλου.
Χαμόγελα, ζωντανή μουσική από ένα υπέροχο συγκρότημα, εδέσματα για τα παιδιά και τους γονείς τους, περίσσευμα αγάπης και ευχές για συνέχιση της ανοδικής πορείας της ΑΕΛ, “σφράγισαν” την παρουσία της “βυσσινί” αντιπροσωπείας χθες στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΛ, αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχές της για Υγεία στα παιδιά του κόσμου όλου και να ευχαριστήσει για την τιμητική πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία, τον Διοικητή των ΠΓΝΛ και ΓΝΛ κ. Παναγιώτη Νάνο, την αναπληρώτρια διοικήτρια κα Ανθή Χαλιβέρα, τον Καθηγητή της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Γεώργιο Συρογιαννόπουλο, την προϊσταμένη κα Αικατερίνη Παπακωνσταντίνου, τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΠΓΝΛ κ. Κώστα Λαρίση, την προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής διαιτολόγο κα Αικατερίνη Τσολάκη, τον γενικό σύμβουλο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιώργο Φωτόπουλο και τον Δάσκαλο του ΠΓΝΛ και της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Νίκο Μακρή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ