Γ. ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ: Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Αντίδραση με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα του paidis.com για την ανεξέλεγκτη χωματερή δίπλα σε σπίτια στη συνοικία Σαρακίνα του Αμπελώνα είχαμε σήμερα από την πλευρά του αντιδημάρχου Αμπελώνα Γιώργου Κουτσοδήμου, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι ο χώρος στον οποίο δημιουργήθηκε η χωματερή ανήκει σε ιδιώτη,

σημείωσε ότι ο δήμος πολλές φορές καθάρισε το χώρο καλώντας τους ιδιοκτήτες να μεριμνήσουν για την περίφραξή του χωρίς να έχει γίνει κάτι μέχρι σήμερα.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο κάποιοι ασυνείδητοι εναποθέτουν πάσης φύσεων απορρίμματα, παρά το γεγονός ότι ο δήμος έχει φροντίσει αρκετές φορές να καθαρίσει το χώρο ακόμη και με τη βοήθεια μηχανημάτων του στρατού, αλλά παρά τις εκκλήσεις μας στους ιδιοκτήτες του χωραφιού να περιφράξουν και να περιφρουρήσουν το χώρο εκείνοι δεν έχουν κάνει τίποτα επικαλούμενοι οικονομική αδυναμία για την κατασκευή περίφραξης.

Εμείς σαν δημοτική αρχή και μετά το δημοσίευμά σας για τα δικαιολογημένα παράπονα των περιοίκων, φροντίσαμε και μισθώσαμε μηχάνημα που καθάρισε το δρόμο μπροστά από το χωράφι. αλλά και έθαψε απορρίμματα που ανέδυαν οσμές.

Το ίδιο κάναμε και σε άλλες χωματερές που έχουν δημιουργήσει ασυνείδητοι και σε άλλους ιδιωτικούς χώρους στην δημοτική ενότητα του Αμπελώνα, ζητώντας από τους ιδιοκτήτες να περιφρουρήσουν το χώρο τους.

Παράλληλα βιώνουμε και το εξής παράδοξο. Κάποιοι άλλοτε μας εγκαλούν που χρησιμοποιούμε δημοτικά μηχανήματα σε ιδιωτικούς χώρους και άλλοτε μας εγκαλούν που δεν καθαρίζουμε τις χωματερές.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για έναν καθαρό δήμο και για τη συγκεκριμένη χωματερή στη Σαρακίνα θα καλέσουμε τους ιδιοκτήτες του χωραφιού να καθαρίσουν άμεσα τη χωματερή. Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Κουτσοδήμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ