ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΣΤΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Αργυροπούλι και Αμυγδαλέα

Με τους τρεις αγώνες που είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας ολοκληρώθηκε σήμερα η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Στα εξ αναβολής παιχνίδια βαθμό «τσίμπησε» εκτός έδρας το Αργυροπούλι, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης  επικράτησε του συντοπίτη του ΠΟΕ και η Δήμητρα Γιάννουλης έκανε περίπατο στην έδρα της Αστραπής Νέας Πολιτείας κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 1-6!

ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, γκολ, ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι, δοκάρι και αποβολές η Δόξα Αργυροπουλίου απέδρασε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Αετού Αμυγδαλέας, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι «στράβωσε» από νωρίς για τους παίκτες του Α. Παγκαρλιώτα, αφού μόλις στο 6ο λεπτό έμειναν λιγότεροι, όταν ο Χατζής ανέτρεψε το Δημητρέλη εντός περιοχής, με το διαιτητή να δίνει το πέναλτι αποβάλλοντας τον παίκτη της Δόξας.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρβούνης που έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαχτσιβάνου, με το παιχνίδι να μένει χωρίς σκορ, ενώ αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση καταγράφοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσιάγκο (22’), Περήφανο (26’, 38’) και Ζάχο (37’) να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Κωνσταντίνου.

Ο Αετός κατάφερε τελικά να προηγηθεί στο 39’, όταν ο Ντιντής με όμορφο σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του, ενώ με την έναρξη της επανάληψης και στο 57’ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν όταν ο Πολύζος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, παίρνοντας το δρόμο για τα αποδυτήρια και αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Η Δόξα Αργυροπουλίου εκμεταλλευόμενη πλέον και την αριθμητική ισορροπία βρήκε το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα στο 70’, όταν ο Ταρταμπούκας με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ μόλις 3’ λεπτά αργότερα ο δεινός σκόρερ του Αργυροπουλίου δεν τα κατάφερε σε τετ-α-τετ με τον Κωνσταντίνου που έδιωξε τη μπάλα με τα πόδια!

Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι τέλους, αφού στο διάστημα 83’ έως 85’ οι γηπεδούχοι κατέγραψαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Καρβούνη και Δημητρέλη να στέλνουν τη μπάλα άουτ, ενώ στο 90’ το Αργυροπούλι επιχείρησε να «κλέψει» το ματς, ωστόσο ο Τσένος που έπιασε την κεφαλιά βρήκε απέναντι του τον πολύ καλό σήμερα Κωνσταντίνου που έδιωξε σε κόρνερ!

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Περδίκης, Πολύζος, Μούτσιος, Κουτής, Χατζηιωαννίδης, Αντωνόπουλος, Δημητρέλης, Καρβούνης, Ανδριανόπουλος (78′ Σάρα).

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Περήφανος, Κακαζούκης, Χατζής, Μπαχτσιβάνος Σ., Καφφές, Ζάχος, Κυρίτσης (87′ Ματθαίου), Τσιάγκος, Τατσαμπούκας, Τσένος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αστραπή Ν. Πολιτείας – Δήμητρα Γιάννουλης 1-6

Αετός Αμυγδαλέας – Δόξα Αργυροπουλίου 1-1

ΠΟ Ελασσόνας – Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ηρακλής Λάρισας 31
  2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 30
  3. Δόξα Αργυροπουλίου 27
  4. Σμόλικας Φαλάνης 26
  5. Αετός Αμυγδαλέας 24
  6. ΠΟ Ελασσόνας 23
  7. Δαμασιακός 22
  8. Κίσσαβος Συκουρίου 22
  9. Δωτιέας Αγιάς 21
  10. Δήμητρα Γιάννουλης 20
  11. Λάρισα 2012 19
  12. Δόξα Βλαχογιαννίου 13
  13. Τύρναβος 2005 12
  14. Φαλανιακός 11
  15. Βούναινα 9
  16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 4

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ