ΛΑΡΙΣΑΙΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ

Αν με παιδικό τρόπο σκεφτούμε ότι οι ψείρες είναι σαν μικρά φαντασματάκια στα κεφάλια των παιδιών μας, λόγω της δύσκολης ανίχνευσης τους επάνω σε αυτά, τότε το κυνήγι τους είναι το ζητούμενο. Το πρώτο Κέντρο Καταπολέμησης Ψειρών, Lice Clinics, που δραστηριοποιείται σε διάφορες χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Αθήνα αποτελεί πλέον γεγονός και στην πόλη της Λάρισας  για να έχουμε μικροί και μεγάλοι τα κεφαλάκια μας ήσυχα.

Επισκεφτήκαμε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κλινικής, στη Ρούσβελτ 20, στην Πλατεία Ταχυδρομείου, μιλήσαμε με τους υπεύθυνους και μάθαμε τα πάντα για τη θεραπεία που θα μας κάνει να πούμε αντίο στις ψείρες μια για πάντα!

   

Πρώτα απ’ όλα το επιστημονικό προσωπικό της Lice Clinics γνωρίζει καλά το πόσο πολύ ταλαιπωρούνται τα παιδιά και οι γονείς με το θέμα της φθειρίασης. Για τον λόγο αυτό προτείνει  την επαναστατική θεραπευτική μέθοδο  AirAlle. Πρόκειται για μια ειδική συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA και τον Ε.Ο.Φ., μέσω της οποίας με μια και μόνο συνεδρία επιτυγχάνεται το 100%  της εξάλειψης των ψειρών και πάνω από το 99% των αβγών τους.

Πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία διαρκεί συνολικά 60 λεπτά και ο χρόνος εξαρτάται  από το πρόβλημα του κάθε παιδιού και το μήκος των μαλλιών του. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δύσκολες περιπτώσεις, που ενδέχεται να χρειάζεται περισσότερος χρόνος θεραπείας το κόστος παραμένει ακριβώς το ίδιο με εκείνο της θεραπείας των 60 λεπτών.

Στη διάρκεια της μιας ώρας, οι ειδικοί στη Lice Clinics χρησιμοποιούν στα μαλλιά του ασθενούς την ειδική συσκευή θερμού αέρα AirAlle για 30 λεπτά, που έχει την ιδιότητα να νεκρώνει τις ψείρες και να αφυδατώνει τα αβγά τους. Έπειτα,  με ένα ειδικό χτενάκι – το πιο λεπτό που υπάρχει στην αγορά – επιδιώκεται η προσπάθεια απομάκρυνσης  των ψειρών και των κονιδών από το τριχωτό της κεφαλής. Στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας εφαρμόζεται σε όλο το μήκος των μαλλιών το ειδικό τοπικό διάλυμα με την ονομασία solution για 10 λεπτά, που βοηθάει επιπλέον στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Εφόσον ακολουθηθούν τα παραπάνω βήματα η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Μετά τη θεραπεία μπορείτε για προληπτικούς λόγους να χρησιμοποιήσετε τη φαρμακευτική σειρά προϊόντων «clear hair» της Lice Clinics  φτιαγμένη από φυτικά συστατικά και χωρίς χρωστικές ουσίες.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε οι ψείρες  είναι αρκετά ταξιδιάρικες και κολλάνε όχι μόνο με την επαφή από κεφάλι σε κεφάλι, αλλά και από σκεπάσματα, μαξιλάρια, μπουφάν, λούτρινα αρκουδάκια κ.α. Επομένως, είναι απαραίτητη η διαδικασία της αποστείρωσης στο σπίτι από τους ίδιους τους γονείς. Σημαντικός, επίσης, θεωρείται και ο έλεγχος όλων των μελών της οικογένειας. Σύμφωνα με τους ειδικούς αποτελεί μύθο ότι τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας δεν προσβάλλονται από φθειρίαση και για του λόγου του αληθές πολλά είναι τα περιστατικά  ενηλίκων, που επισκέπτονται σε καθημερινή βάση την κλινική για προληπτικό έλεγχο.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το εξειδικευμένο προσωπικό της Lice Clinics θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα με σκοπό την έγκυρη πρόληψη και αντιμετώπιση της φθειρίασης. Παράλληλα, για τον πρώτο μήνα λειτουργίας της κλινικής το κόστος της επίσκεψης θα είναι χαμηλότερο με σκοπό μια πρώτη γνωριμία για τους γονείς και τα παιδιά.

Αφού οι ψείρες λοιπόν, αρέσκονται στο κρυφτό ήρθε η ώρα μέσω μιας ανώδυνης και χωρίς χημικά διαδικασίας να φωνάξετε επιτέλους «φτου ξελευθερία!»

LICE CLINICS ΛΑΡΙΣΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Ρούσβελτ 20, 41422, Λάρισα

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

24130 20227

EMAIL:

larisa@liceclinics.gr

Επιμέλεια – Oργάνωση – Σύνταξη: Μαρία Κορώνα – larisanew.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ