ΝΕΑΡΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ!!!

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η ενέργεια κάποιων νεαρών Αλβανών που συγκεντρώνονται αργά τα απογεύματα στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου και μεταξύ άλλων βγάζουν φωτογραφίες κάνοντας με τα χέρια τους το σήμα του αετού που έχει συνδεθεί με τα εθνικιστικά σύμβολα της γειτονικής χώρας.

Περίοικοι επισημαίνουν ότι πολλές φορές μέχρι αργά το βράδυ από το προαύλιο του σχολείου ακούγονται αλβανικά τραγούδια, ενώ η φωτογραφία που κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου απεικονίζει τους νεαρούς να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό, σύμβολο της χώρας και έμβλημα στη σημαία της.

Φωτογραφίες νεαρών Αλβανών με το σήμα του αετού έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στο διαδίκτυο, ενώ πριν από ένα περίπου χρόνο είχε προκληθεί μεγάλη αναστάτωση από τη φωτογράφηση νεαρών νεοσύλλεκτων αλβανικής καταγωγής με το ίδιο σύμβολο.

Πρόκειται για αφέλεια της ηλικίας, ή κάποιοι εκμεταλλεύονται τους νεαρούς για να προκαλούν, ρωτάνε πολλοί στον Τύρναβο που είδαν τη φωτογραφία.

Το να σέβεται, βέβαια, κάποιος τον τόπο που επέλεξε για να ζει, είναι θέμα παιδείας και οικογενειακής κουλτούρας, τα οποία δυστυχώς κάποιοι δεν απέκτησαν…

ΦΩΤΟ facebook

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ