ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΩΡΟ

Ενα από τα πλέον γνωστά ονόματα στο χώρο της διασκέδασης για τη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή, οι Μουσικές Διαδρομές είναι και πάλι κοντά μας σε νέο υπέροχο, ζεστό χώρο στην οδό Κενταύρων 2 στο κέντρο της Λάρισας πολύ κοντά στα σημεία αναφοράς της πόλης τον Πηνειό και το Φρούριο.

Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο οι ιδιοκτήτες του καταστήματος φιλοδοξούν να χαρίσουν υπέροχες στιγμές διασκέδασης και πάλι στους πιστούς φίλους των Μουσικών Διαδρομών, αλλά και σε όλους όσοι τις επισκεφθούν για πρώτη φορά.

Η καλή μουσική, η ζεστή ατμόσφαιρα, το άψογο σέρβις και το καλό ποτό ήταν τα χαρακτηριστικά εκείνα που έκαναν τις Μουσικές Διαδρομές το αγαπημένο στέκι εκατοντάδων Λαρισαίων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Τώρα σε όλα αυτά έρχονται και τα πεντανόστιμα πιάτα που θα συνοδεύουν το ποτό σας δίνοντας το κάτι τι επιπλέον στη διασκέδασή σας.

Στις Μουσικές Διαδρομές σας περιμένουν για να αλλάξετε μαζί τη χρονιά με πολλές εκπλήξεις και ατέλειωτη διάθεση, ενώ κάθε Πέμπτη μεσημέρι από τις 2 έως τις 6 ο Θανάσης Μαριάνος βάζει φωτιά στη διασκέδαση με το μπουζούκι του, σε μοναδικά ταξίδια στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Μουσικές Διαδρομές στην οδό Κενταύρων 2 στη Λάρισα, για καθημερινά μουσικά ταξίδια σε παρελθόν, παρόν και μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ