ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

«Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα σας υγεία και ευτυχία και στην Ελλάδα την πολυπόθητη “επανεκκίνηση” ώστε να να ζήσουμε τις καλύτερες μέρες που μας αξίζουν».

Τα παραπάνω ευχήθηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στα Φάρσαλα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με πολίτες της επαρχίας, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και να ανταλλάξει ευχές με τα μέλη της.

Ο κ. Κέλλας τόνισε στις συζητήσεις του πως αυτό που βιώνει η χώρα είναι «το πιο βαθύ σκοτάδι, λίγο πριν το ξημέρωμα, αφού τα πάντα είναι παραδομένα στους σχεδιασμούς μιας ιδεοληπτικής κυβέρνησης, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο, την διατήρηση της, με κάθε μέσο, στην εξουσία».

«Έχουν προχωρήσει σε εξουθενωτική φοροαφαίμαξη των Ελλήνων και μοιράζουν ψίχουλα βοήθειας, πιστεύοντας πως με τον τρόπο αυτό θα ξεγελάσουν, για μια ακόμη φορά, τους πολίτες», σημείωσε ο κ. Κέλλας, τονίζοντας πως «η επιλογή να χρησιμοποιήσουν “το χαρτί” της αύξησης του κατώτατου μισθού και της επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, κάτι που είχαν υποσχεθεί από το 2015, δεν είναι τίποτα παραπάνω από προετοιμασία εκλογικών παιχνιδιών».

Ο Λαρισαίος πολιτικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αγρότες, εξαιτίας “μιας πολιτικής που εξοντώνει τον πρωτογενή τομέα”, σημειώνοντας:

«Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μας, κάθε μέρα που περνάει αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο το μέγεθος της εξαπάτησης που υπέστησαν από την σημερινή Κυβέρνηση, που φορολογεί αδυσώπητα κάθε τι παραγωγικό.

Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια κυβέρνηση έτοιμη να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που θα τολμάει να επιφέρει όλες τις αναγκαίες αλλαγές, χωρίς να φοβάται να πει την αλήθεια.

Αυτό το πρόγραμμα παρουσίασε αναλυτικά στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με αυτό το πρόγραμμα, ως αυριανή κυβέρνηση, θα φέρουμε και πάλι την ελπίδα και την αισιοδοξία στους Έλληνες», κατέληξε ο κ. Κέλλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ