ΕΥΧΕΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ… ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινείται πλέον η ΑΕΛ ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου και του παιχνιδιού του ARENA, με τα εισιτήρια λόγω… ονόματος αλλά και της καλής αγωνιστικής πορείας των «βυσσινί» να γίνονται ανάρπαστα, την ώρα που τα συγχαρητήρια αλλά και οι ευχές για τη νέα χρονιά έδωσαν και πήραν

στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Στο επίκεντρο και οι ανακοινώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α. Κούγια στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές (παρεμπιπτόντως επίσημη ανακοίνωση για όσες έγιναν δεν υπάρχει προς το παρόν!), στη συνέχεια μοίρασε ευχές και συγχαρητήρια στην ομάδα απαγορεύοντας ταυτόχρονα σε όλους τις δηλώσεις για 50 μέρες και μέχρι τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟ, στις 19 Φεβρουαρίου.

Φυσικά παρά την επιβολή “φερμουάρ” από τον Α. Κούγια η πληροφορία μεταφέρθηκε στους φιλάθλους από τα συνήθη… μονοπάτια, όσο για το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε ας είναι καλά ποδοσφαιριστής και η ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού έστω και διά της πλαγίας μπορέσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ