ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων και με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της πλειοψηφίας της δημοτικής αρχής όρισε  τους παρακάτω  δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως αντιδημάρχους του Δήμου Κιλελέρ

με θητεία από 1/1/2018 μέχρι και 31/8/2019 και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ορίζουμε την κ. Ιωάννα Πινάκα  του Νικολάου, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης  και της μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες: Το συντονισμό, την ευθύνη και την εποπτεία της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών Καθαριότητας, Περιβάλλοντος,  Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τους κατά τόπον Αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων.

Τον κ. Ιωάννη Μπακαλόπουλο  του Γεωργίου, κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τις Δημοτικές  Ενότητες Κιλελέρ και Αρμενίου  και του μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες: -Εποπτεία Διοικητικών Υπηρεσιών- Επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας- πρασίνου & τεχνικών έργων – Εποπτεία Κοιμητηρίων που αφορούν στις Δ.Ε. Κιλελέρ και Αρμενίου.

Τον κ. Ιωάννη Κουκούτση   του Αχιλλέα  κατά τόπον Αντιδήμαρχο  για  την Δημοτική Ενότητα Πλατυκάμπου και του μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες: -Εποπτεία Διοικητικών Υπηρεσιών- Επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας- πρασίνου & τεχνικών έργων- Εποπτεία Κοιμητηρίων, που αφορούν στην Δ.Ε. Πλατυκάμπου.

Συνεχίζουν το έργο τους οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Τσιχίτας, αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας και Κραννώνα, Κωνσταντίνος Φιλιππούλης αντιδήμαρχος Πολιτισμού, και Αθλητισμού και Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Οικονομικών.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ.  Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κουκούτση».

Ο δήμαρχος στη συνέχεια ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντιδημάρχους Βάιο Βισβίκη, Σωτήριο Σωτηρίου και Τριαντάφυλλο Τσινούλη για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία που είχαν κατά το χρόνο άσκησης των καθηκόντων τους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι νέοι αντιδήμαρχοι θα συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο των προκατόχων τους.

Οι απελθόντες αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν το Θανάση Νασιακόπουλο και όλη τη δημοτική ομάδα για τη στήριξη που τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας τους και δήλωσαν με σαφήνεια ότι, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου πλέον, θα προσφέρουν την αμέριστη βοήθειά τους στην δημοτική αρχή. Οι νέοι αντιδήμαρχοι αφού ευχαρίστησαν το δήμαρχο για την τιμή που τους έκανε να τους εμπιστευθεί τις αντιδημαρχίες κατέθεσαν τη διάθεσή τους να συνεισφέρουν τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτύχουν στο έργο  που τους ανατέθηκε συνεχίζοντας την επιτυχημένη θητεία των προκατόχων τους.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ:

Η  αντιδήμαρχος Ιωάννα Πινάκα του Νικολάου, γεννήθηκε στη Λάρισα, μεγάλωσε στο Αρμένιο και αποφοίτησε από το 5ο Γενικό Λύκειο Λάρισας. Σπούδασε Γραμματέας Διεύθυνσης, είναι γνώστης Η/Υ και μιλάει Αγγλικά. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια Ψυχολογίας.

Υπήρξε Γραμματέας για δύο έτη στις Δηλώσεις Αγροτών του Δήμου Αρμενίου και εργάστηκε ως βοηθός φαρμακοποιού για δέκα έτη. Σήμερα δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα.

Από τα 22 της χρόνια ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε Πρόεδρος  Πολιτιστικού Οργανισμού και Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Αρμενίου. Στη συνέχεια, ανέλαβε Αντιδήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Κιλελέρ, Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοπρασιών αυτού και μέχρι πρότινος Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ ενώ παραμένει μέλος διαφόρων επιτροπών του Δήμου.

Ο αντιδήμαρχος  Ιωάννης Μπακαλόπουλος του Γεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον οικισμό Αχίλλειο που υπάγεται στην Τοπική Κοινότητα Νίκης του Δήμου Κιλελέρ. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε  στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και σήμερα δραστηριοποιείται με αγροτικές επιχειρήσεις.

Για μια πενταετία διετέλεσε μέλος αρχικά και στη συνέχεια πρόεδρος του σωματείου τευτλοεξαγωγέων Θεσσαλίας.

Ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από νεαρή ηλικία. Το 1995 έως το τέλος του 1998 διετέλεσε πάρεδρος Αχιλλείου της τοπικής κοινότητας Νίκης. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ, αποτελώντας τον πρώτο δημοτικό σύμβουλο που εκλέχθηκε, είτε στον Καποδιστριακό πρώην Δήμο Αρμενίου είτε στον Καποδιστριακό Δήμο Κιλελέρ με καταγωγή από το Αχίλλειο. Σήμερα είναι μέλος στα Συμβούλια της ΔΕΥΑΚ, του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος  και στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλελέρ.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κουκούτσης του Αχιλλέα γεννήθηκε και  κατοικεί στον Πλατύκαμπο από το Λύκειο του οποίου αποφοίτησε. Στη συνέχεια απέκτησε δίπλωμα  Προγραμματισμού και Ανάλυσης Η/Υ και  πτυχίο  Lower της Αγγλικής γλώσσας.

Εργάστηκε ως υπεύθυνος μηχανογράφησης σε μεγάλη Ανώνυμη Εταιρεία. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον αγροτικό τομέα. Σήμερα είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης. Από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Πλατυκάμπου.

Στις δημοτικές εκλογές εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλελέρ και αποτελεί μέλος της  Οικονομικής Επιτροπής, της Σχολικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου. Το 2017 ανέλαβε τη θέση του Προϊστάμενου της Πολιτικής Προστασίας.

Από το 2012 είναι Γραμματέας & Μέλος του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ )  Πηνειού και από 2016 Αντιπρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.