ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι οπαδοί μας εκφράζουμε την οδύνη μας και την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ, αλλά και στην οικογένεια της μεγάλης κρητικής ομάδας του ΟΦΗ.
Ο κ. Αλέξης Κούγιας είχε την τύχη να είναι ο ιδιοκτήτης μιας ιστορικής ομάδας, της Παναχαϊκής, η οποία ήταν και η τελευταία ποδοσφαιρική ομάδα όπου εργάστηκε επαγγελματικά ως πρώτος προπονητής ο Ευγένιος Γκέραρντ, έχοντας ως βοηθό του ενά νεαρό και φερέλπιδα προπονητή τον Γιώργο Μαραντά.

Ο αείμνηστος Ευγένιος Γκέραρντ μετά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος εκείνης της χρονιάς όπου η ομάδα την οποία προπονούσε ήταν έτοιμη να ανέβει στην ανώτερη κατηγορία μετά από χρόνια παρακμής, έζησε ένα παιχνίδι με την ΠΑΕ Ζάκυνθος με ανατινάξεις του πούλμαν της ομάδος, με μια βρώμικη τετράδα διαιτητών, οι οποίοι ήταν εξάρτημα του τότε σάπιου συστήματος κι ενώ είχε συμβόλαιο 3 ετών, αμέσως μετά τον αγώνα  δήλωσε στα ΜΜΕ και στον κ. Κούγια ότι εγκαταλείπει αηδιασμένος τους πάγκους και δεν έχει καμία διάθεση να εργάζεται για ένα τέτοιο ποδόσφαιρο.
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η βρώμικη περίοδος έχει πλέον παρέλθει ανεπιστρεπτί και προπονητές του ποδοσφαιρικού επιπέδου και του υψηλού ήθους του αειμνήστου Ευγένιου Γκέραρντ, αλλά και ανεξάρτητες υπερήφανες ιστορικές ομάδας που επιλέγουν τέτοιους προπονητές θα βρούν τη μόνιμη θέση τους στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ