ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕBΙN ΓΟΥΕΑΡ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟ

ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕBΙN ΓΟΥΕΑΡ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟ

Νέος πονοκέφαλος για τον τεχνικό του Γυμναστικού Λάρισας/Φάρου Θ. Σκουρτόπουλο καθώς όπως όλα δείχνουν ο Κέβιν Γουέαρ «κούνησε μαντήλι» στο σύλλογο και δεν προτίθεται να επιστρέψει από τις ΗΠΑ στη Λάρισα, μετά την ολιγοήμερη άδεια διακοπών που πήρε λόγω Χριστουγέννων.

Με την επίσημη ΚΑΕ να τηρεί προς το παρόν σιγή ιχθύος για το θέμα και ενόψει του κρίσιμου Σαββατιάτικου αγώνα με το Λαύριο, οι… διαρροές περιγράφουν νέες οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού γκαρντ και πιέσεις για επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του, ωστόσο έγκυρες πληροφορίες της σελίδας μιλούν για απίστευτες καθυστερήσεις και χρωστούμενα που οδήγησαν τον Κέβιν Γουέαρ στην απόφαση να αποχωρήσει με αυτό τον τρόπο από την ομάδα, έχοντας εξασφαλίσει νωρίτερα σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων του.

Σημειώνεται πως ο Αμερικανός παίκτης έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με το Γυμναστικό/Φάρο, με τον προπονητή της ομάδας να κρούει συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου για τα προβλήματα που εντοπίζονται από καιρό στο σύλλογο, την ώρα που καλείται να βγάλει λαγούς απ’ το καπέλο του δουλεύοντας εντατικά με τα νέα αποκτήματα της ομάδας (Κέλι-Μπάντερ), οι ο ποίοι και θα κληθούν να βοηθήσουν στη μάχη του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Με την περίπτωση Γουέαρ μάλλον να αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, αλήθεια μέχρι πότε ο πρώτος προπονητής της Εθνικής και κόουτς του συλλόγου Θ. Σκουρτόπουλος θα λειτουργεί ως τεχνικός, γενικός διευθυντής, φροντιστής και… ψυχαναλυτής μιας ομάδας της οποίας οι διοικούντες δείχνουν να μην είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας, επιμένοντας ωστόσο για την παραμονή τους σε αυτή;

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ