ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Σ. ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δ.Τεμπών παρέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Συκουρίου (φίλοι του Barra party).

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Μακρυχώρι και στον πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Λάμπρο Ζάρρα ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γεώργιος Αδαμόπουλος,ο ταμίας του  συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Πράπας και το μέλος κ. Αθανάσιος Κατσιάνης.

Παράλληλα, ο σύλλογος καλεί όλους τους δημότες με τη δυνατότητα που έχει ο καθένας να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Τεμπών  έτσι ώστε να ανακουφιστούν, στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό, οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν δύσκολα στην καθημερινότητά τους.

Στις δηλώσεις του ο κ. Ζάρρας ανέφερε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Συκουρίου (φίλοι του BARRA PARTY)  για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά  σε τρόφιμα και είδη γενικού καθαρισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Τεμπών, αποτελεί πηγή ανακούφισης για τους οικονομικά ασθενείς συνδημότες  μας και κάθε προσφορά είναι πολύτιμη.

Ας μην ξεχνάμε ότι, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η συνεργασία και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης αποδεικνύονται οι καλύτεροι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των  προκλήσεων που καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.