ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Δυνατά στο παζάρι των μεταγραφών μπήκε ο Δαμασιακός που προχώρησε σε ενίσχυσή του ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Έτσι στην ομάδα επέστρεψε μετά το πέρασμά του από τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο επιθετικός Βασίλης Λόλας, με τη διοίκηση να προχωρά στην απόκτηση και του μεσοεπιθετικού Κώστα Σουγλή.

Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Εξάλλου τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε και ο Φαλανιακός, με τη διοίκηση του συλλόγου να καλωσορίζει στην ομάδα τους Σπ. Ιωαννίδη, Γ. Λεσάι και Γ. Στατήρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ιωαννίδη αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. Φαλανιακού Φαλάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή ενός επιθετικού, με πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος αλλά και της Γ’ Εθνικής, του Ιωαννίδη Σπύρου, που τελευταία αγωνιζόταν στην ομάδα της Νέας Πολιτείας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φαλανιακού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Αναφορικά με την απόκτηση των Λεσάι-Στατήρη ο Φαλανιακός επισημαίνει τα εξής:

“Το Δ.Σ. Φαλανιακού Φαλάνης ανακοινώνει την μεταγραφή του επιθετικού Λεσάϊ Γιώργου, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο. Αμπελοκήπων, καθώς και του αμυντικού Στατήρη Γιώργου που αγωνιζόταν στην ομάδα της Προοδευτικής Βερδικούσιας. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φαλανιακού και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ