ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

Συνάντηση είχε σήμερα Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2017   η διοίκηση του συλλόγου Τρίτεκνων Νομού Λάρισας με τον Αντιπρόεδρο της Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ)  κ. Θεόδωρο Καφφέ  στο γραφείο του. 

Η αντιπροσωπεία τρίτεκνων με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γκόβαρη  Δημήτριο παρέδωσε υπόμνημα  με τα αιτήματα των τρίτεκνων οικογενειών, με βασικό αίτημα την μείωση στα τέλη ύδρευσης. 
Από την πλευρά του ο κ. Καφφές  δεσμεύτηκε ότι, στο μέτρο του δυνατού θα  εξεταστεί θετικά το αίτημα του συλλόγου και θα δοθούν στους τρίτεκνους ότι ισχύει και για τις άλλες κατηγορίες δημοτών, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ( άνεργοι, άποροι, πολύτεκνοι κ.λπ. ).
Εξήρε επίσης την προσπάθεια που γίνεται για να αναδειχτούν και να επιλυθούν από το σύλλογο  τα προβλήματα των τρίτεκνων οικογενειών,  και υπογράμμισε ότι η ΔΕΥΑΛ έχει τη διάθεση συνεργασίας με το σύλλογο,  στην κατεύθυνση διοργάνωσης εκδηλώσεων και δράσεων που στοχεύουν στην προώθηση διαφόρων θεμάτων, που αφορούν τους τρίτεκνους. 
 Η αντιπροσωπεία τρίτεκνων  Νομού Λάρισας αποτελούνταν από:  Γκόβαρη Δημήτρη ( πρόεδρο ), Μουζήθρα Λεωνίδα   (αντιπρόεδρο),  Μπουλούμπαση Δημήτριο (γραμματέα) και Κουλίζη Λία (έφορο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ