ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση Λαρισαίου ταξιτζή που δέχθηκε επίθεση από ρομά στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, καθώς σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο protothema.gr ήταν τέτοιος ο τρόμος του που φοβήθηκε να αναγνωρίσει ορισμένους από τους δράστες που προσήχθησαν από τις αρχές.

«Έχω καταθέσει στην αστυνομία και φοβάμαι τα χειρότερα από αυτούς τους ανθρώπους και δεν θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένα ούτε το όνομα μου ούτε και την πινακίδα του αυτοκινήτου μου. Από αυτούς που μάζεψαν στην αστυνομία και μου τους έδειξαν όλοι τους συμμετείχαν, αλλά εγώ φοβήθηκα να τους αναγνωρίσω για τα αντίποινα που θα δεχτώ. Όταν μου επιτέθηκαν, σαράντα άτομα ανάμεσα τους και κορίτσια, καμιά δεκαριά μου έκλεισαν τον δρόμο και με χτυπούσαν στο κεφάλι. Με έβγαλαν έξω και με χτύπησαν, μου έσπασαν το αυτοκίνητο, την ταμιακή, το CB μου την κεραία του ασύρματου και κλωτσούσαν τις πόρτες και το καπό βρίζοντας» είπε ο ταξιτζής μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, με την είδηση να αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού στη Λάρισα.

Άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η αντίδραση των αρχών μετά τη δημόσια δήλωση του παθόντα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση της ηγεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας μετά τη διαδικασία αναγνώρισης που έπεσε στο κενό, την ώρα που όλη η Ελλάδα διάβαζε για τους φερόμενους ως δράστες που δεν αναγνωρίστηκαν τελικά από φόβο και φυσικά αφέθηκαν ελεύθεροι!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ