ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗ

Νέα «καμπάνα» στην ΠΑΕ για το ματς με τη Λαμία-Πρόστιμο και για την Κ20

Από τις κερκίδες του ARENA θα παρακολουθήσει την Κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που κατέθεσε η ΑΕΛ για την τιμωρία που είχε επιβληθεί στον προπονητή της για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Θυμίζουμε πως ο τεχνικός των «βυσσινί» είχε τιμωρηθεί από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο  με ποινή αποκλεισμού ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Εξάλλου νέα «καμπάνα» είχαμε και για την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ τους «βυσσινί» για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Τέλος, πρόστιμο επιβλήθηκε και στην ΑΕΛ Κ20 αλλά και στον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας Μ. Ζιάκα για τη συμπεριφορά τους σε αγώνα της ομάδας (16/12/2017), ενώ απαλλάχθηκε ο Οδ. Κλάρας.

Πιο αναλυτικά το Πειθαρχικό όργανο επέβαλλε στην Α.Ε.Λ. Κ20  χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, ενώ στο Μ. Ζιάκα χρηματική ποινή 1.500 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ