ΕΧΑΣΕ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο Γ.Σ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση του Γ.Σ Αμπελώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου με έπαθλο το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, με τους παίκτες του Γιαννόπουλου να «λυγίζουν» στην τελευταία φάση γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 75-77.

Το παιχνίδι στο κλειστό της Νέας Ιωνίας είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ, ενώ ένα ξέσπασμα των ερυθρόλευκων του Βόλου στο τρίτο 10λεπτο έδωσε «αέρα» 10 πόντων στους τυπικά φιλοξενούμενους, ωστόσο ο Αμπελώνας «μάζεψε» τη διαφορά με ένα εντυπωσιακό σερί 14-0 για να φτάσουμε στο 0.55’’ όταν ο Κοτσώνας αστόχησε σε 3ποντο, ο Παρασκευάς πήρε το ριμπάουντ κερδίζοντας το φάουλ (4’’ πριν τη λήξη) για να διαμορφώσει με μία εύστοχη βολή το 75-77, αφού ο Αμπελώνας στην τελευταία επίθεση δεν βρήκε στόχο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ημιτελικός διεξήχθη παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και της διοίκησης της ΕΣΚΑΘ, ενώ είχε και δυσάρεστα απρόοπτα καθώς «ποντικοί» εισέβαλλαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Βόλου «ελαφρώνοντας» από χρήματα αρκετούς παίκτες της ομάδας και το Μπόγδανο και από το κινητό του τηλέφωνο!

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε και το τρόπαιο, αφού στον τελικό επιβλήθηκε άνετα του Γ.Σ Βόλου με 75-61.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 40-39, 52-62, 75-77

Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ (Γιαννόπουλος): Μπαμπανάτσας Θ. 2, Γκανέτσας 13 (3), Κόκκας 2, Κυριακόπουλος 17(1), Παλάσκας 4, Μπιζιάκης , Καρπούζας 11(2), Τεκούσης Ε. ,  Tσακνάκης 5,   Τεκούσης Π. , Κοτσώνας 21(2).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Βλιώρας-Γκουγκουτούδης): Καραγιώργος 19 (5), Τζήμας, Παπούλιας 14 (1), Αλεξίου, Ίλτσογλου 8 (1), Μπόγδανος 14 (2), Μανίνης, Καραθάνος, Σιμώτας, Αναστασόπουλος 4 (1), Λουλούδης, Παρασκευάς 18

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: billkara

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ