ΜΕΣΑ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΡΕΝΑ!

Μεγάλες πιένες γνώρισε την Κυριακή το ARENA σε μια εικόνα βγαλμένη από παλιά, με την ΑΕΛ να κόβει 7.500 εισιτήρια σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα (δηλώθηκαν 7.499), περνώντας 2η στη σχετική κατάταξη της αγωνιστικής, όπου πρώτευσε ο ΠΑΟΚ,

καθώς πάνω από 12.000 τρελαμένοι ΠΑΟΚτζήδες γέμισαν την Τούμπα στο ματς με το Λεβαδειακό!

«Εκκλησία» το γήπεδο και αν εξαιρέσεις τα… «γαλλικά» που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εξέδρας και τη μικροένταση Σισέ-Ζίζιτς-Προτό, μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν άνοιξε ρουθούνι.

Τα… πανηγύρια βέβαια προηγήθηκαν, με τα όσα απίστευτα συνέβησαν πριν τη σέντρα μεταξύ Κούγια-Τσακμακίδη για τις προσκλήσεις, με αποκορύφωμα δε όλων τα όσα ακολούθησαν με τη λήξη και την κλοτσοπατινάδα του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ Γ. Καλογιάννη με φίλαθλο της ομάδας!

Η δημόσια συγγνώμη Καλογιάννη για το επεισόδιο μπροστά στα μάτια ανήλικου παιδιού σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, την ώρα που τα σενάρια για «ξενιτεμό» της ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό δίνουν και παίρνουν και οι επαφές με τη διοικούσα του ΕΑΚΛ για «μετακόμιση» και έργα στο Αλκαζάρ συνεχίζονται, καθώς όπως μαθαίνουμε υπήρξε και νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Τώρα αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και τους οπαδούς που μετά από καιρό έσπευσαν στο ξενοδοχείο στηρίζοντας την ΑΕΛ πριν την αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ, εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί την ιδιαιτερότητα του αγώνα.

Αφήσαμε για το τέλος τη φιλοξενία της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού προηγήθηκαν «φερέλπιδες» που έσπευσαν να ενημερώσουν για το που έκαναν σπα, έφαγαν και φωτογραφήθηκαν μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού παρουσία και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τις σχετικές αναρτήσεις να κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Είπαμε μέσα «εκκλησία» και απ’ έξω αρένα…

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ