ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ…

Δυναμική ήταν ανήμερα των Θεοφανίων η επανεμφάνιση της πρώην βουλευτή και περιφερειάρχη Β. Αλεξανδρίδου στις εκδηλώσεις που έγιναν στα παράλια του δήμου Αγιάς, κάνοντας πολλούς να θεωρούν σίγουρες τις πληροφορίες που διαρρέουν το τελευταίο διάστημα για ενδιαφέρον της για το δήμο Αγιάς.

Αν και η ίδια μέχρι σήμερα δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το δημαρχιακό θώκο, άτομα που βρίσκονται κοντά στη γνωστή πολιτικό και επιχειρηματία, υποστηρίζουν ότι η κ. Αλεξανδρίδου εργάζεται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση, δημιουργώντας τον πρώτο κορμό του ψηφοδελτίου της και καταρτίζοντας πρόγραμμα για την ανάπτυξη της περιοχής με κέντρο βάρους τον τουρισμό.

Μάλιστα κάποιος από τους συνεργάτες της θυμήθηκε ότι στο πέρασμά της από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων η κ. Αλεξανδρίδου έβαλε τις βάσεις για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού σε Κέρκυρα και Κεφαλλονιά με την προσέλκυση επισκεπτών από Ρωσία και ορθόδοξες βαλκανικές χώρες, αλλά και με τη σχέση της με τον οικουμενικό πατριάρχη.

“Είναι βέβαιο ότι η Βάσω μπορεί να εκτοξεύσει τον τουρισμό στα παράλιά μας και να εδραιώσει τον θρησκευτικό τουρισμό στην περιοχή” σημείωνε ο συνεργάτης της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ