ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Ποδαρικό με σπουδαίο «διπλό» και μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, έκανε η ομάδα του Τυρνάβου επικρατώντας με 0-1 του Αετού Αμυγδαλέας.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε τελικά και την αναμέτρηση σημείωσε στο 64’ με διπλή προσπάθεια και εύστοχο πλασέ ο Τζιόλας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο σκόρερ του «χρυσού» όπως αποδείχθηκε τέρματος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Οι παίκτες του Νίκου Αλεξούλη απέδωσαν σπουδαίο ποδόσφαιρο και κυριάρχησαν στο γήπεδο, ενώ πέρα από το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση έχασαν και περισσότερες από 7 ευκαιρίες για γκολ.

Ηταν μία εμφάνιση αντάξια της ιστορίας της ομάδας και ευχή προπονητών, διοίκησης και φιλάθλων είναι η ομάδα να συνεχίσει με την ίδια ένταση.

Αετός Αυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Μούτσιος, Περδίκης, Ευαγγελούλης, Αντωνόπουλος, Κλούρας, Δημητρέλης, Ανδριανόπουλος, Καρβούνης, Σάρα (70′ Γκαραβέλης).

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης, Βλιώρας, Αυλογιάρης, Μπάκος, Γανός, Τατσελάρι Λ. (46′ Καλέσης), Τζιόλας, Γκαντρής, Καραλής (78′ Τσούτσας).

Εν τω μεταξύ διοίκηση, προπονητές και παίκτες εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία, χαρές, ευτυχία και προκοπή.

Παράλληλα εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Βλιώρα, που έδωσε αμοιβαία υπόσχεση γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Νόρα Αμάρι να ζήσουν και να ευτυχήσουν στην κοινή τους ζωή.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ