ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΑΦΡΙΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΡΗΣΙΟ (ΦΩΤΟ)

Οργή και αγανάκτηση για τη βάναυση κακοποίηση του περιβάλλοντος που συντελείται στον Τιταρήσιο στα όρια του δήμου Ελασσόνας, προκαλείται σε όποιον αντικρίζει τις θλιβερές έως σοκαριστικές εικόνες με μαύρα αφρίζοντα νερά εξαιτίας αποβλήτων που προφανώς κάποιοι ασυνείδητα ρίχνουν στο ποτάμι.

Αναγνώστες της σελίδας που έστειλαν και το σχετικό φωτογραφικό υλικό υποστηρίζουν ότι η εικόνα στο ποτάμι ειδικά στο ύψος του Βλαχογιαννίου και του Δαμασίου είναι εξοργιστική ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και προς τον Τύρναβο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις γιορτές ο δήμαρχος Τυρνάβου είχε στείλει σχετικό έγγραφο στην περιφέρεια ζητώντας την άμεση επέμβαση των υπηρεσιών ενώ σήμερα υπήρξε επικοινωνία του κ. Σαρχώση με τον περιφερειάρχη προκειμένου να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παράλληλα σήμερα στελέχη της διεύθυνσης υγιεινής της περιφέρειας επισκέφθηκαν το ποτάμι για να διαπιστώσουν την κατάσταση, ενώ πήραν και δείγματα των νερών για να διαπιστωθεί η προέλευση των λημμάτων.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης με τον οποίο επικοινώνησε η σελίδα σημείωσε ότι θα πρέπει επιτέλους να υπάρξει υπευθυνότητα από την πλευρά όλων και θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είναι χρέος όλων μας να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία που είναι προς το συμφέρον όλων μας.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι μόλις διαπιστωθεί η πηγή της μόλυνσης τα πρόστιμα που θα επιβληθούν θα είναι αυστηρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ