ΔΩΡΙΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Τo Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών ενίσχυσε για ακόμη μια χρονιά o ιδιοκτήτης της εταιρείας  ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ Α.Ε. Απόστολος Καρκανιάς.

H διευθύντρια της εταιρείας κ. Βασιλική Καρκανιά που παρέδωσε τα τρόφιμα σε δήλωσή της ανέφερε: «Θέλοντας όλα αυτά τα χρόνια να τιμήσουμε την υποστήριξη, τη συνεργασία και την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας,η εταιρεία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφάσισε να προσφέρει ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Τεμπών. Ελπίζουμε η προσφορά μας αυτή να δώσει χαρά στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη»

Η παραλαβή τροφίμων έγινε από τον πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών Λάμπρο Ζάρρα.

Ο κ. Ζάρρας στη δήλωση του ανέφερ: «Εκ μέρους της Διοίκησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία του κ. Καρκανιά  για την έμπρακτη ευαισθησία και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου που έχει ως σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής χρειάζεται η ευαισθητοποίηση και η αρωγή όλων. Πρόσθεσε επίσης οτι καθημερινά συγκεντρώνονται τρόφιμα (κυρίως τυποποιημένα μακράς διάρκειας) όπως επίσης και παιχνίδια, βιβλία, γραφική ύλη, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, είδη βρεφανάπτυξης, είδη ένδυσης κ.α.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών έχει ανοίξει τις πόρτες του και βοηθά 80 οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη, δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη, διαβιούν σε συνθήκες φτώχιας και κοινωνικού αποκλεισμού και επομένως αδυνατούν να είναι αγοραστές από τα καταστήματα πώλησης προϊόντων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ