ΚΤΗΝΩΔΙΑ! ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΝ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Δεν έχει τέλος η χυδαιότητα των ασυνείδητων που επιμένουν να εκτονώνουν τα ένστικτά τους πάνω σε ανυπεράσπιστα ζωάκια, αφού προφανώς οι απαράδεκτοι δεν αρκέστηκαν να «σπείρουν» φόλες τα προηγούμενα 24ωρα πέριξ του νεκροταφείου της Γιάννουλης, παρά προχώρησαν και σε ακρωτηριασμούς κουταβιών!

Σοκ προκάλεσε στους υπευθύνους του Κυνοκομείου του Δήμου Λαρισαίων, το θέαμα που αντίκρισαν όταν έσπευσαν στην περιοχή της Γιάννουλης για να περισυλλέξουν δυο κουτάβια, τα οποία, σύμφωνα με τον συμπολίτη που ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία, κούτσαιναν.

Ο κτηνίατρος του Κυνοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν τα δυο σκυλάκια, διαπίστωσε πως κάποιος άγνωστος ακρωτηρίασε με αιχμηρό όργανο, το ένα πόδι από κάθε κουταβάκι. Οι υπεύθυνοι του Κυνοκομείου δεν πίστευαν στα μάτια τους για την κτηνώδη συμπεριφορά που επέδειξε άνθρωπος κατά των σκυλιών.

Σημειώνεται ότι ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Ζαούτσος, μετά την ενημέρωση από τον κτηνίατρο, προσήλθε στις Αστυνομικές αρχές και  υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Τα δυο κουταβάκια θα παραμείνουν στο Κυνοκομείο, όπου λαμβάνουν την φροντίδα και την περιποίηση των υπευθύνων.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ