ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο.Λ.

Ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η αντρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας στο δύσκολο πρωτάθλημα της α2 εθνικής κατηγορίας. Την Κυριακή 14/1 στις 14.30 αντιμετωπίζει στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ την ομάδα της Χαλκίδας και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει νικηφόρα τον μαραθώνιο της κατηγορίας.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζουμπουλιά παρά τις αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας (απουσίες παιχτών λόγω σπουδών) δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες για καλή εμφάνιση και τη νίκη που θα της δώσει ψυχολογικό αβαντάζ  για την  συνέχεια. Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να βρεθεί στο κολυμβητήριο και να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών του συλλόγου.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Παράλληλα διεξάγεται στο κολυμβητήριο και ένας όμιλος του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών με τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ. να τίθενται αντιμέτωπα κατά σειρά το Σάββατο 13/1 στις 15.30 με την ομάδα του Οξυγόνου Θεσσαλονίκης και την Κυριακή 14/1 στις 11.00 με την Ν.Ε. Πατρών και το απόγευμα στις 17.00 με τον Ο.Υ.Κ. Βόλου. Οι αθλήτριες του Βασίλη Κουνδουράκη θα επιδιώξουν την πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει τον Μάρτιο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com