ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Με στάσεις εργασίας σήμερα Παρασκευή αλλά και τη Δευτέρα αλλά και με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τις ίδιες ημέρες έξω από τα γραφεία της αποκεντρωμένης διοίκησης εκφράζουν την αντίθεσή τους στο προωθούμενο πολυνομοσχέδιο οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

“Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αδίστακτη στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής.

Τα ψέματα, η κοροϊδία, ο αποπροσανατολισμός και ο εφησυχασμός  των εργαζομένων είναι βασική στρατηγική της για να υλοποιεί όλες τις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, της ΕΕ και του ΔΝΤ, συνεχίζοντας την αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πέρα από τη κατάργηση της απεργίας και τη διεύρυνση των πλειστηριασμών(από 500 € χρέος),  φέρνει νομοθετικές διατάξεις που οδηγούν σε βάρβαρες ανατροπές στη ζωή των εργαζομένων του κλάδου μας.

Βάζει τσεκούρι στο επίδομα ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας αφού θα επανακαθοριστούν όλες οι ειδικότητες από μηδενική βάση ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για παρά πέρα υπονόμευση των μέχρι σήμερα ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας.

Απαγορεύει τη μετατροπή όλων των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου οποιασδήποτε σχέσης εργασίας ορισμένης διάρκειας.

Να κλείσουν όλα τα αμαξοστάσια και τα δημαρχεία. Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς.

Παίρνουμε μαζικά μέρος στην στάση εργασίας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ από 11.00πμ μέχρι τέλους του ωραρίου. ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  13.00 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση(Τέρμα Σωκράτους)

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΓΕΝΑΡΗ στάση εργασίας από 11.00πμ μέχρι τέλους του ωραρίου. Παράσταση διαμαρτυρίας 13.00 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση(Τέρμα Σωκράτους)

Στον πόλεμο τους απαντάμε με το δικό μας πόλεμο”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ