ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΡΑΔΟΣΙΒΙΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η κοπή της πίτας, από τα μέλη και τους φίλους του Μουσείου της Αγροτιάς, στα Αραδοσίβια. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης έγινε ο διοικητικός απολογισμός της δράσης του Δ.Σ. και ο Προγραμματισμός Δράσης του 2018.

Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Μουσείου Δρ Κώστας Σαχινίδης αναφέρθηκε στο έργο που επιτελέστηκε, κατά την διάρκεια του περασμένου χρόνου.
Αφού ευχαρίστησε όσους βοήθησαν, εθελοντικά, στο έργο του Μουσείου, ανέφερε ότι παραμένει άλυτο το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης του κτηρίου του Μουσείου κάνοντας λόγο για ευθύνη και αδιαφορία του δήμαρχου Ελασσόνας, για όλα τα προβλήματα των Αραδοσιβίων.
Στη συνέχεια, ο κ. Σαχινίδης αναφέρθηκε στον Προγραμματισμό του Μουσείου για το 2018, ο οποίος περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:
1.Την πραγματοποίηση του ετήσιου τρανού χορού του Μουσείου της Αγροτιάς την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018, στο κοσμικό κέντρο ΦΑΝΤΑΣΙΑ με δημοτική και ποντιακή ορχήστρα.
2. Την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΑ ΑΡΑΔΟΣΙΒΙΑ, με άναμμα φωτιάς και υπαίθριο γλέντι στον χώρο του Μουσείου την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.  
 3. Την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων «ΑΡΑΔΟΣΙΒΙΑ 2018» 24ο Διεθνές Μουσικοχορευτικό Πανηγύρι που θα γίνουν στις 25 και 26 Αυγούστου, με τη συμμετοχή ελληνικών και ξένων συγκροτημάτων.
4. Την ολοκλήρωση των διαδικασιών έγκρισης και την υλοποίηση του Προγράμματος Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ, με την συνεργασία του Τμήματος Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Εταιρίας    LOGON.
3.Την αύξηση της επισκεψιμότητας του Μουσείου.
4. Την πραγματοποίηση αισθητικών παρεμβάσεων και μικροκατασκευών στον χώρο του Μουσείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ