ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Αθλητικό τμήμα της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στο ¨Χατζηγιάννειο¨ Πνευματικό κέντρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Κωσταρόπουλος Γιώργος και Δ. Αράπκουλε, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Στ. Μπαξεβάνου, ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος κ. Στ. Τσίρκας και ο   ειδικός σύμβουλος του δημάρχου για τα αθλητικά θέματα κ. Γ. Αλεξούλης.

Ο υπεύθυνος του Αθλητικού τμήματος κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος συνεχάρη τους εργαζόμενους και τους προπονητές για την συνεργασία και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον όλο τον χρόνο. Τους ενθάρρυνε ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο και την ίδια θέρμη που καταδεικνύουν μέχρι σήμερα.

Όσο για τους υπαλλήλους των γηπέδων όπως τόνισε “με την εργατικότητα που δείχνουν καθημερινά στα αθλητικά κέντρα είναι καθοριστική για την επίτευξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του τμήματος”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com