ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 117

Όχι πείτε την αλήθεια, ευθύνεστε για το ότι εξαφανίστηκαν εν μια νυκτί οι γεωγραφικοί χάρτες της χώρας από την αγορά και στην τελική είσαστε κρυφο-Κούληδες.

Που η μόνη που χάρηκε με τη νέα παρέμβαση Μητσοτάκη ήταν η δόλια μάνα που εξήρε τη νοικοκυροσύνη του ανδρός, σου λέει ο πρόεδρος διπλώνει μέχρι και τους χάρτες, όχι σαν και σένα αχαΐρευτε που ούτε το τζιν!

Δάκρυσα, η ΝΔ έχει όραμα, βλέπει μακριά, όχι σαν μερικούς-μερικούς που τρέχουν στις αεροπορικές και τους πολιτικούς αναλυτές για να καλύψουν τις αποστάσεις και να λύσουν θέματα.

Εδώ το πράγμα μιλάει από μόνο του, οι μεν διπλώνουν χάρτες και οι δε «διπλώνονται» απ’ τα γέλια ξιφουλκώντας κατά του ηγέτη στο διαδίκτυο. Αίσχος!

Για να μην πολυλογώ ευθαρσώς καταγγέλλω τον απαράδεκτο που επιμένει πως αν διπλώσεις το Μιτσοτακέικο η μία μίζα θα πέσει πάνω στην άλλη και έρχομαι να προσθέσω πως αν «διπλώσεις» στην εθνική οδό την έβαψες, με μόνη χαρά που καταγράφεται αυτή του κυρ-Στέφανου που «δίπλωσαν» τα τραπέζια στο ουζερί του. Άβυσσος!

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα, ο καιρός επιμένει να τραβά τη μπουχάρα κάτω από τα πόδια του Αλέξη, που άκουσον-άκουσον πήρε και έβρεξε και χιόνισε Γενάρη μήνα και μας πήρε και μας σήκωσε στα παράλια και αλλού.

Που αν διπλώσεις σου λέει το χάρτη στα «Πλατάνια» και τους «Ηλεκτρολόγους» της Βελίκας θα βρεθείς Χαλκιδική στο άψε-σβήσε και με τα ναύλα πληρωμένα όσο ο χάρτης. Θαύμα!

Στα αποδέλοιπα κακό χαμό διαβάζουμε προκάλεσε ο Ζουράρις, με κίνδυνο να «ξωμείνουμε» από Καμμένο(το Δημήτρη ντε, δεν το λες και λίγο) και ο λόγος τα καντήλια του υφ. Παιδείας και γνωστού ΠΑΟΚτζή για τους οπαδούς του Άρη και του Ολυμπιακού.

Τώρα που τον κατάλαβαν πως έβριζε ο θεός και η ψυχή τους! “Βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…”, περιέγραψε ο τρισμέγιστος και κατανόησαν πλήρως οι επιστήμονες από Πειραιά μεριά, προκαλώντας μου τουλάχιστο το θαυμασμό!

Με τους Αρειανούς δεν καταπιάνομαι διότι τους έτυχε ευκολάκι,. Σου λέει υπάρχει Έλληνας που δεν κατανοεί το «ποιος τον γ@μ@ει τον Άρη;», οπότε τίθενται αυτομάτως εκτός συναγωνισμού.

Άστραψε και βρόντηξε ο πολιτικός κόσμος με το ολίσθημα και να μου το θυμηθείτε, θα είναι από τους λίγους που είπαν και έκαναν τα μύρια όσα για να παραιτηθεί για τη δόξα του Μαρινάκη και την τιμή της “Super 3”!

Με τούτα και με κείνα «την έκανε» και ο Τζιμάκος, που το βροντοφώναζε ο άνθρωπος να μην παίρνουμε ναρκωτικά δεν φτάνουν για όλους και άντε τώρα να ανταπεξέλθεις με τους Ζουράρηδες και τον κάθε Κούλη που σε βρήκε.

Τελικά είχε δίκιο η μορφή, στη νέα τάξη πραγμάτων θα είμαστε τα πράγματα είπε, και πήρε και λυπήθηκε μέχρι και ο Νταλάρας. Ο μόνος (όλως τυχαίως) που του πήρε ντέρμπι στις δικαστικές αίθουσες γιατρέ μου.

Κλείνοντας άλλη μια εκπομπή και κατανοώντας πλήρως το περί δικαίου αίσθημα εύχομαι να μην «διπλώσουν» οι ήττες της ΑΕΛ, να πάρει «διπλό» ο Φάρος και να βρεθεί κάποιος να μου διπλώσει τα «διπλά» σεντόνια που με δυσκολεύουν.

Με τις ευχές μας να’ναι πάντα καλοτάξιδος να τον συνοδεύουν, πάμε πίσω στο 1993 και από το άλμπουμ “VIVERE PERICOLOSAMENTE” ακούμε «ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ» από τον μοναδικό Τζίμη Πανούση.

Αφιερωμένο, γιατί έτσι. Γιατί όλοι οι χαζοί μπορούμε!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ