ΕΦΥΓΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ

«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία κι από θέσεις ευθύνης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Με αξιόλογη κοινωνική δράση και πολιτική παρουσία ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν και στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Είχε ενεργό συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος.

Αφοσιωμένο αριστερό, σπάνιο δημοσιογράφο και υπέροχο άνθρωπο, χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τον Θοδωρή Μιχόπουλο, που “έφυγε” από τη ζωή.

«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στη μακρά και διακριτή πορεία του στη δημοσιογραφία υπήρξε μαχητικός και κυρίως συνεπής στις ιδέες του για τις οποίες αγωνίστηκε μέχρι τέλους. 

Στην οικογένειά του και στο κόμμα του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας».

Το γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Αποχαιρετούμε τον Θοδωρή Μιχόπουλο, έναν σημαντικό άνθρωπο, σπουδαίο δημοσιογράφο, συνεπή αγωνιστή της ιδεολογίας του, καλό φίλο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον μονάκριβο γιο του που υπεραγαπούσε”.

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε σύντροφος, φίλος & συνεργάτης, με διαχρονική συνεισφορά στην υπόθεση της Αριστεράς. Μεγάλη η θλίψη για την απώλειά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος που χάσαμε πριν λίγες ώρες, ήταν σπουδαίος δημοσιογράφος, σταθερά και με συνέπεια δεκαετιών με την ανανεωτική αριστερά, ένας άνθρωπος με έμφυτο χιούμορ, πηγαία λαϊκότητα και ιδιαίτερες ικανότητες στην πολιτική ανάλυση και επικοινωνία. Καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε… », έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στο twitter.

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».

Ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Τwitter έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχετικά με την απώλεια του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου:

“Άλλη μια κεραμίδα πρωί Κυριακής. Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Παλιός φίλος και πολιτικός αντίπαλος τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο Θοδωρής ήταν έντιμος και λεβέντης. Τα συλλυπητήρια μου σε όσους τον αγάπαγαν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ